Ny

Vilka personlighetstester ar godkanda?

Vilka personlighetstester är godkända?

Denna certifiering utförs sedan 2015 av ett norskt företag, DNV-GL, men hittills är endast två tester för den svenska marknaden certifierade. Sara Henrysson Eidvall är organisationspsykolog, och arbetar även som granskare av de tester som DNV-GL får i uppdrag att certifiera.

Varför gör man Fystester?

Fystestet är till för att se din fysiska kapacitet just nu, och för att kunna rikta in din träning mot det område du bäst behöver. Du får ett kvitto på din fysiska status och har möjlighet att kunna jämföra ditt resultat under en längre period. Du får verktyget för att följa upp din kapacitet och mäta din utveckling.

Hur går personlighetstest till?

Hur går personlighetstest till? Vid ett personlighetstest får du svara på olika typer av frågor, som sedan används för att ”räkna ut” vad du är för typ av person. Personlighetstest görs ofta via internet och kan vara tidsbegränsade, för att den som gör testet ska svara instinktivt och ärligt.

Var kan man göra konditionstest?

Kom och kartlägg din nuvarande kondition genom att göra det konditionstest som passar bäst för just dig! På både Solvalla och Norrvalla har vi ett brett utbud av tester.

Hur är man om man är blå?

Del 4: Den blå personlighetsfärgen symboliserar analytisk förmåga, noggrannhet och känsla för detaljer. Blåa personer är analytiska, noggranna och intresserade av detaljer. De vill gärna ha tydliga ramar för sitt arbete och tycker om fakta, logik och sakliga argument.

Varför är det bra att ha en bra kondition?

Kondition handlar om kroppens förmåga att utföra ett långvarigt arbete. Kondition kallas även syreupptagningsförmåga och är ett mått på hur kroppen kan tillgodogöra sig det syre man andas in. För att orka med sitt arbete och sin fritid behöver man god kondition.

Vad är Harres test?

Harres test: Kombinerar flera koordinativa egenskaper med snabbhet, explosivitet samt rörlighet. Testet innehåller accelerationer, kullerbytta, riktningsförändringar samt snabba nedhukningar genomfört i ett visst mönster. Häckhöjden anpassas efter kön och ålder. För ungdomar under 16 år är 76 centimeter lämpligt (14).

Vad är en konditionstest?

Ett konditionstest ger ett resultat i form av ett testvärde, som är ett mått på kroppens maximala syreupptagningsförmåga (VO2max). Syreupptagningen utgör en stor del av konditionen, dvs din prestationsförmåga i ett uthålligt arbete.

Vad är adept 15?

ADEPT-15® är Aon’s Assessment Solutions senast utvecklade personlighetsformulär som på ett träffsäkert kan fånga upp personlighet i syfte att hjälpa organisationer identifiera de bästa kandidaterna för en roll samt för att utveckla och befordra redan befintlig personal.

Share this post