Blogga

Vad menas med Kontoatgard?

Vad menas med Kontoåtgärd?

Tryck på Konton. Om du inte hittar Konton trycker du på Användare och konton. Ta bort konto. Tryck på skärmen Kontoåtgärd krävs och följ stegen för att slutföra processen för att lägga till kontroll på en Android-enhet.

Varför är mitt konto inaktiverat?

Om ett Google-konto inaktiveras beror det i de flesta fall på att kontots ägare inte har följt vår policy. Till Googles policyer hör följande: Googles användarvillkor. Andra policyer och villkor för våra produkter och tjänster.

Hur verifierar man sin ålder på Google-konto?

Med de här stegen kan du verifiera din ålder på ditt Google-konto:

  1. Logga in på Google-kontots sida om integritet på en dator.
  2. Klicka på Personliga uppgifter.
  3. Klicka på Födelsedag.
  4. Verifiera eller uppdatera efter behov.
  5. Klicka på Spara.

Varför vill YouTube verifiera ålder?

Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll.

Var är min e post adress?

Du hittar din e-postadress genom att välja profilbilden eller initialen. Du kan logga in med den. Detta är den e-postadress som viktig information om de flesta Google-tjänster du använder skickas till, om du inte har lagt till en kontaktadress.

Hur kontakta Google Sverige?

Telefonformat för 08-505 103 00.

Varför är mitt Microsoft-konto låst?

För att skydda ditt konto mot bedrägerier och missbruk låser Microsoft tillfälligt konton när ovanlig aktivitet upptäcks. Om du vill låsa upp kontot loggar du in på ditt Microsoft-konto och följer instruktionerna för att hämta en säkerhetskod.

Varför är jag spärrad på Facebook?

Publicering av innehåll som inte följer Facebooks regler. Använda ett falskt namn. Att utge sig för att vara någon annan. Upprepat beteende som inte är tillåtet på Facebook och som bryter mot våra communityregler.

Hur ändrar man ålder på Google konto?

Hantera ditt Google-konto. Tryck på Personliga uppgifter högst upp. Tryck på de uppgifter som du vill ändra under Grundläggande information eller Kontaktuppgifter. Gör ändringarna.

Måste man verifiera sin ålder på YouTube?

Share this post