Frågor

Hur tror du att vi skulle beskriva dig?

Hur tror du att vi skulle beskriva dig?

Hur skulle din chef beskriva dig? Om du erbjuds jobbet kommer din nya arbetsgivare att be om en referens, så det är viktigt att du svarar ärligt på den här frågan. Ge exempel på positiv feedback du fått vid utvärderingar och informella samtal med dina överordnade.

Vad är din drivkraft?

En drivkraft säger en hel del om din personlighet, till exempel vad du gillar att göra och i vilka miljöer och sammanhang du trivs. Om du kan beskriva dina drivkrafter på ett tydligt och personligt sätt, gärna med exempel ur ditt liv, visar du vad du vill och kan erbjuda. Det är då du har chansen att hitta rätt.

Hur kan man motivera andra?

Här är fem steg som hjälper dig att övertyga och motivera andra – och få bestående resultat:

  1. Fråga. Den kanske mest sofistikerade formen av verbal kommunikation är förmågan att få någon att ändra ett beteende eller tankesätt utifrån de frågor du ställer.
  2. Visa.
  3. Intyga.
  4. Hitta förespråkare.
  5. Omstrukturera.

Hur skulle dina kollegor beskriva dig svar?

Hur tror du att dina arbetskamrater skulle beskriva dig som person? Har du ett arbete kan du alltid be någon kollega beskriva dig som person. Är du arbetslös kan du försöka erinra dig saker som du fick höra av dina före detta arbetskamrater. Det är en vanlig fråga och det kan löna sig att man är förberedd på den.

Vilka frågor ska jag ställa till kandidaterna?

Dessa frågor skulle kunna inkludera:

  • Vilka ledarstilar arbetar du bäst under?
  • Vad för slags personer arbetar du helst med?
  • Vad har varit den största utmaningen i din karriär?
  • Vad har du lyckats bäst med under din karriär?
  • Om du fick ångra något under din karriär, vad skulle det vara?

Genom att fråga hur någon annan skulle beskriva dig så kan rekryteraren få veta hur du tror att du uppfattas och får ofta veta hur du vill uppfattas vilket kan berätta något om vilka egenskaper du värderar hos andra personer.

Varför vill du jobba inom kundtjänst?

Jobb inom kundservice kräver inte alltid erfarenhet. Du kommer långt med ett bra servicetänk och bra kundbemötande. Har du arbetat med människor tidigare, kanske på restaurang, som barnvakt eller i samband med ett fritidsintresse så är det ofta meriterande.

Vad gör en kundservicemedarbetare?

Kundtjänstmedarbetarens arbetsuppgifter i ett callcenter är att svara på frågor om olika produkter och tjänster eller att ställa frågor i samband med marknadsundersökningar. Att vara serviceinriktad är en viktig egenskap. Kundtjänstmedarbetare kan ha olika titlar, beroende på var och med vad man arbetar.

Vad är en bra kundtjänst?

Anpassning utifrån önskemål, stötta med rådgivning, vägledning och att vara tillgänglig. Bra bemötande är att vara trevlig, tillmötesgående, vara professionell i sin roll och ta kunden på allvar. Man ska lyssna, ha fullt fokus på kunden, erbjuda hjälp och råd samt vara ärlig och transparent.

Share this post