Frågor

Vem gor svenska rosten till Blixten McQueen?

Vem gör svenska rösten till Blixten McQueen?

Martin Stenmarck gör återigen Blixten McQeens svenska röst och Mikaela Ardai Jennefors har lånat sin röst till racerteknikern Cruz Ramirez. I övriga roller hörs bl a, Sven Melander, Babben Larsson, Gert Fylking och Paolo Roberto.

Vad heter den blå bilen i Cars?

Sally Carrera Sally är en blå Porsche 911 Carrera som är advokat i Kylarköping.

Vilken typ av bil är Blixten McQueen?

Blixten McQueen (på engelska Lightning McQueen), är huvudfiguren i den animerade filmen Bilar från Disney/Pixar. Hans röst görs i den engelska versionen av Owen Wilson och i den svenska av Martin Stenmarck….Historia.

Modell: Pixar Original Toyota Camry
Färg: Röd
Röster: Owen Wilson / Martin Stenmarck
Reg. plåt: (95)

Vem gör rösten till tex i bilar?

Svenska röster
Blixten McQueen Martin Stenmarck
Tex Göran Berlander
Klink Adam Alsing
Klonk Anders Timell

Vad heter kungen i bilar?

Kungen, Lasse Chassi, är reklamjätten Dinocos guldpojke som har vunnit Pistoncupen sju gånger. Han har älskat varenda sekund av sin racingkarriär, men är redo att trappa ner efter årets Pistoncup.

Vart ligger Disney slottet?

Neuschwanstein är ett slott utanför Füssen i bayerska alperna i södra Tyskland som uppfördes av kung Ludvig II av Bayern med början 1869. Slottet ses som förebilden för Disneys Törnrosaslott. Det är ett av världens mest kända slott och ett vanligt motiv på pussel och affischer.

Vem gör rösten till tex i Bilar?

Vem pratar i Bilar?

Gamla tävlingsföraren och skådisen Paul Newman ger röst åt Doc Hudson, en Hudson Hornet 1951, och den kvinnliga sidan representeras av Sally, en Porsche 911 2002, med Bonnie Hunts röst.

Share this post