Blogga

Vad kostar en lasermaskin tatuering?

Vad kostar en lasermaskin tatuering?

Kostnaden för att ta bort en tatuering ligger på 1 000 kronor och uppåt. Priset beror bland annat på hur stor tatueringen är, vilka färger tatueringen består av och hur många behandlingar som behövs.

Vad kostar det att ta bort en leverfläck i ansiktet?

Behandlingen sker under lokalbedövning, som görs av läkare. Behandlingen kostar FRÅN 2500:-.

Hur ser en borttagen tatuering ut?

Enklast och bäst på mörka färgtoner och ljus hy De mest svårbehandlade färgerna är Grönt, Blått och Gult i vissa fall. De kan också försvinna lika snabbt som andra färger, detta märker man när man påbörjat behandlingen av dem. Bäst resultat av behandlingen får personer med ljus hy.

Vad kostar det att Lasra bort en Sleeve?

Vi tar bort tatueringar med Picoteknologi – den mest avancerade lasertekniken. Vår PicoSure-laser är lika effektiv på svart som på andra färger, eftersom vi använder våglängder på 755 nm och 532 nm….Borttagning av tatueringar.

Storlek Pris
Storlek1x1cm – 2x2cm PrisSEK 950,- per behandling
Storlek3x3cm – 5x5cm PrisSEK 1000 – 1450,- per behandling

Hur mycket kostar det att göra en tatuering?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Kan man ta bort leverfläckar i ansiktet?

Vissa födelsemärken kan tas bort genom ett mindre ingrepp på en vårdcentral, medan andra behöver opereras bort på en specialistmottagning. Det beror på hur födelsemärket ser ut, och var det sitter. Inom den offentliga sjukvården tas födelsemärken endast bort om det finns en medicinsk anledning att göra det.

Hur länge flagnar en tatuering?

Efter några dagar kan det bildas en sårskorpa som sen börjar flagna av, pilla inte bort skorpan utan fortsätt att smörja tills all skorpa flagnat av. Det tar oftast fem till tio dagar. Klia absolut inte på tatueringen och pilla inte bort några skorpor.

Share this post