Frågor

Finns CAIA att kopa i butik?

Finns CAIA att köpa i butik?

Har Caia återförsäljare och fysiska butiker? Nej, du kan endast handla Caias smink online.

Var kan jag köpa billigt smink?

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av smink på nätet billigt. Och inte endast på utvalda produkttyper, utan alla kategorier. Här har vi samlat concealer, foundation, primer, mascara, puder, läppstift, nagellack, osv! Du kan ta ditt ansikte från tomt blad till redo för nyårsfest.

Vad räknas som kosmetisk produkt?

Kosmetiska produkter är ämnen eller blandningar som är avsedda att appliceras på människokroppens yttre delar, såsom på: hud. hår och kroppsbehåring. naglar.

Får man göra egen tvål och sälja?

Reglerna för tvål är mycket hårdare än för mat. Saker du stoppar i dig får jag tillverka, men en salva eller en tvål kan ge mig böter eller upp till två års fängelse. Bara de fasta kostnaderna för registreringen skulle äta upp alla potentiella förtjänster. 4000 kronor om året för företaget plus 600 kr/år per produkt.

Vart ligger CAIAs lager?

CAIAs huvudkontor ligger beläget mitt i Stockholms stadskärna i vackra sekelskifteslokaler med högt i tak.

Finns Caia på börsen?

“Börsen skulle älska bolaget och mina källor uppger att det är ett alternativ på sikt”, säger Breakits Stefan Lundell i podden och får sedan frågan om vad han själv tror om en framtida notering: “Det är bara en tidsfråga innan Caia noteras.

Är Nyx ett bra märke?

Några budgetmärken som ofta har bra kvalitet på sina produkter är Nyx, RimmelLondon, Revlon och såklart även Loreal och Maybelline. I bildspelet listar vi 15 produkter som vi tycker är de bästa just nu. Du kommer aldrig vilja köpa en dyr produkt igen. Tänk också på att köper du billigare produkter kan du köpa fler…

Är dollarstores smink bra?

Mina är helt klart ögonbrynsprodukterna från Makeup Mekka. De dyker upp i olika kampanjer hela tiden och jag betalade 30 kr/styck för mina om jag inte minns fel. SÅ bra!!

Share this post