Rekommendationer

Hur man trimmar en radiostyrd bil?

Hur man trimmar en radiostyrd bil?

framgår inte vad du har för RC-bil, men kör du en bensinare så kan man tex byta till en pipa, ta bort original tändning och montera en bättre, exempelvis från Runtronic. större munstycke och etanolkonvertera?! gå på med mer tändning och vips mer pulver.

Var kan man köpa radiostyrd bil?

Om du är ute efter att köpa en radiostyrd bil, så kan vi erbjuda dig toppmodellerna från de populära tillverkarna. I vårt utbud hittar du till exempel. Radiostyrda bilar finns i utföranden som buggy, monstertruck, SCT eller truggy. Hos Rcland hittar du ett brett sortiment till attraktiva priser.

Vilken är världens snabbaste radiostyrda bil?

Traxxas 64077-3 – XO-1 Svart, Världens Snabbaste RC Bil – 0-160kmt på Under 5 Sekunder! XO-1 är ett radiostyrt fartmomster med blixtrande styrrespons samt drivning på alla fyra hjulen avsedd för erfarna RC bil förare.

Vilken RC bil ska jag köpa?

Skåne Hobby är en RC hobbybutik med ett stort och brett sortiment av RC bilar och andra typer av hobbyprodukter. I vår RC butik finner du bland annat radiostyrda bilar, radiostyrda helikoptrar, rc flygplan, drakar och mycket annat kul.

Vad hände med Hobbex?

I juni 2020 hade Hobbex endast en butik kvar i Nordby (Strömstad) och bedrev merparten av sin försäljning via e-handel med fokus på radiostyrda produkter så som radiostyrda bilar, båtar och drönare. I oktober 2021 är alla fysiska butiker stängda.

Vilken är den snabbaste bilen i världen?

Koenigseggs rekord krossat – SSC Tuatara är nu världens snabbaste produktionsbil. 532,7 km/h – och fortare hade det kunnat gå. Den amerikanska supersportbilstillverkaren SSC North America har nu slagit fartrekordet för produktionsbilar som sattes av Koenigsegg Agera RS 2017.

Hur snabbt går världens snabbaste radiostyrda bil?

Med en toppfart på över 160 kilometer i timmen och en 0-100-tid på 2,3 sekunder är den radiostyrda Traxxas X0-1 snabbast i världen.

Vilken är den snabbaste koenigseggen?

Sveriges egna Koenigsegg Rekordet att slå var otroliga 430,98 km/h! Detta rekordet slog Koenigsegg med sin Agera RS som lyckades komma upp i helt orimliga 447,23 km/h! Detta rekord slogs på en offentlig motorväg i Pahrump, Nevada.

Share this post