Ny

Varfor kundvard?

Varför kundvård?

Bristande kundvård resulterar i kunder som kanske är nöjda med den levererade produkten/tjänsten men däremot inte har speciellt varma tankar om företaget som leverantör. Nöjda kunder förblir i större grad lojala utan att du behöver pressa priser.

Vad menas med kundvård?

Kundvård är att tillhandahålla service till kunder före, under och efter ett köp.

Vad menas med att kunden blir företagets ambassadör?

Vad menas med att kunden blir företagets ambassadör? Det handlar om att sprida positiva omdömen och skapa mervärde. Detta är gratis så det är det bästa som kan hända.

Vad menas med att en kund blir ambassadör för ett företag?

Företag som förstått och anammat detta kan genom varje anställd få en ambassadör som fungerar i princip som en marknadsföringskanal. Det gäller att alla på företaget som har kontakt med kunder, leverantörer, säljare med mera känner att de alltid representerar företaget och vad företaget står för.

Hur arbetar detaljhandeln med kundvård?

Då har du kommit rätt.

  1. Se kunden & identifiera kundens behov. Se till att du förstår vad kunden vill ha och behöver.
  2. Service & kundvård. Din inställning till service är viktigast av allt.
  3. Personprofiler & Kundtyper. Så anpassar du dig till kunden och skapar en relation.
  4. Klädsel, stil & kroppsspråk. Det här ska du tänka på

Vad innehåller kundpolicy?

Kundpolicy och rutiner För att hela organisationen ska förstå att kundvård är viktigt så kan man skriva en policy/rutin. Behöver inte alls vara något komplicerat men ger alla medarbetare riktlinjer för hur de ska bete sig i olika kundsituationer.

Vad menas med att vårda en kund?

Kundvård är alla aktiviteter som höjer kundnöjdheten. För att kunna vårda dina kunder på ett sätt som verkligen skapar värde för era kunder är det viktigt att ni enas om en definition på vad kundvård är för er. Sedan kan man bryta ned det i aktiviteter och sätta mål för hur ni vårdare era kunder.

Share this post