Ny

Hur angrar man ett kop Apple?

Hur ångrar man ett köp Apple?

Du begär återköp, både för ångerrätten och andra orsaker, på webbplatsen reportaproblem.apple.com. Logga in på ditt App Store-konto och leta upp köpet du vill ångra eller reklamera. Välj ”Request a refund” i rullgardingsmenyn ”I’d like to…” och välj ett passande skäl under ”Tell us more…”.

Hur lång tid tar det att få tillbaka pengar från Apple?

Store-kredit – Det kan ta upp till 48 timmar innan du ser återbetalningen på ditt Apple-ID-saldo. Fakturering till mobiltelefon – Det kan ta upp till 60 dagar innan återbetalningen visas på utdraget. Bearbetningstiden kan variera beroende på din operatör.

Varför har Apple dragit pengar?

Om du letade på reportaproblem.apple.com och bland dina e-postkvitton och fortfarande inte är säker på varför du debiterades ska du kontakta Apple-supporten. Ta inte med några personuppgifter i din kommentar. Högsta antal tecken är 250.

Kan man lämna tillbaka öppnade Airpods?

Även om du har öppnat kartongen och börjat använda produkten kan du lämna tillbaka den om du inte är nöjd (med vissa undantag). Ta med dig produkten till en av våra butiker så får du byta produkt eller pengarna tillbaka på en gång!

Kan man ångra ett köp i App Store?

Ångra dig – Apple App Store I App Store har du numera 14 dagars ångerrätt. Dessa 14 dagar gäller från och med att du får ett kvitto om att du köpt en app. I kvittot, som skickas till din e-postadress, finns för respektive app länken ”Rapportera problem”. Det är denna länk du använder när du vill ångra dig.

Kan man lämna tillbaka en iPhone?

Returer omfattas av Apples försäljningsvillkor. Om du ändrar dig kan du returnera standardhårdvara inom 14 kalenderdagar efter leverans. Vi tar även emot returer av mjukvara inom den här perioden, förutsatt att förpackningen inte har öppnats.

Kan man ta ut pengar från Apple ID?

Du kan inte använda ditt Apple ID-saldo för att skicka gåvor eller presentkort. Om du använder Familjedelning och lägger till pengar i ditt Apple-ID-saldo så kan dina familjemedlemmar inte använda det. Pengar som du lägger till i ditt Apple-ID-saldo är bara tillgängliga för dig.

Varför handla på Apple Store?

När du handlar på apple.com kan du dra nytta av unika tjänster och erbjudanden, som iPad-gravyr, anpassning av Mac och certifierade renoverade produkter. Välj gratis lasergravyr och gör din enhet mer personlig – eller gör den till en oförglömlig gåva.

Hur ser man appar man har raderat?

Besök Play butik app på startskärmen och tryck på ikonen med tre horisontella linjer. Steg 2. På menylistan, välj Mina appar och spel möjlighet att gå till applistan. Tryck sedan på Alla fliken för att visa alla appar som du har laddat ner, inklusive de nyligen raderade appar.

Hur återställer man ett köp?

Återskapa köp inuti appar

  1. Öppna appen som du använde för att köpa objektet.
  2. Leta efter ett alternativ att för att återskapa. Du kan hitta det i appens butik, i huvudmenyn, i menyn Inställningar eller i menyn Alternativ.

Begär en återbetalning för appar eller innehåll som du har köpt…

  1. Logga in på reportaproblem.apple.com.
  2. Tryck eller klicka på Jag vill och välj sedan Begära en återbetalning.
  3. Välj skälet till varför du vill ha en återbetalning och fortsätt med Nästa.

Får ingen notis be om köp?

Om dina Be om köp-förfrågningar saknas Om du fortfarande inte ser dina Be om köp-förfrågningar ska du kontrollera vilket Apple-ID du har loggat in med, kontrollera dina inställningar för Familjedelning och se till att du använder en enhet som stöds.

Varför funkar inte Familjedelning?

Kontrollera om en app kan delas En del appar kan kanske inte aktiveras för Familjedelning. Har du köpt en av dessa appar visas den i köphistoriken, men dina familjemedlemmar kan inte se eller hämta den. Läs mer om vilka typer av innehåll som kan delas med familjen med delade inköp.

Hur kan du hämta Itunes från Apples webbplats?

Hämta iTunes från Apples webbplats och klicka sedan på Hämta för att hämta iTunes-installationsprogrammet. Klicka på Spara (inte på Kör) i dialogrutan som visas. Om du har Windows 10 kan du hämta iTunes från Microsoft Store. Om du hämtar iTunes från Microsoft Store ska du inte behöva följa resten av stegen i den här artikeln.

Hur kan du använda Itunes för Windows?

Du kan använda iTunes för Windows till att säkerhetskopiera och uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch samt för att synka innehåll från din dator till din enhet. Du kan även använda iCloud för Windows för att komma åt dina bilder, kontakter, kalendrar, filer med mera från alla dina enheter.

Hur hämtar du Itunes från Windows 10?

Hämta den senaste versionen av iTunes som stöds för din PC. Hämta iTunes från Apples webbplats och klicka sedan på Hämta för att hämta iTunes-installationsprogrammet. Klicka på Spara (inte på Kör) i dialogrutan som visas. Om du har Windows 10 kan du hämta iTunes från Microsoft Store . Om du hämtar iTunes från Microsoft Store ska du inte behöva

Kan du installera Itunes för Windows 7 eller senare?

För iTunes för Windows krävs Windows 7 eller senare med den senaste Service Pack-versionen installerad. Om du inte kan installera uppdateringarna kan du också titta efter i datorns hjälpsystem, kontakta IT-avdelningen eller besöka support.microsoft.com/sv-se om du behöver mer hjälp.

Share this post