Populära

Vilka stationer tar Shellkort?

Vilka stationer tar Shellkort?

Du kan använda ditt kort i på alla Shell- och St1-stationer i Sverige samt på Shellstationer i Finland.

Är St1 och Shell samma?

I december 2010 köpte det finska engergibolaget St1 huvuddelen av Shells affärsverksamhet i Sverige. Försäljningen omfattade Shells servicestationer, raffinaderiet i Göteborg, Shells verksamhet för bränslen till industrikunder (bulk), samt Shell marinverksamhet i Sverige.

Vad hände med Shell?

St1:s ägare Keele Oy köpte 2010 AB Svenska Shell, samtidigt som varumärket Shell en tid fortfarande kunde användas.

Var kan jag tanka med Shell kort?

Shell Privatkort/Shell Card Med ett Shell Card får du alltid rabatt på bensin, diesel och E85 när du tankar på våra bemannade Shellstationer. Dessutom kan du tanka på samtliga St1-stationer i Sverige och Finland.

Vart gäller INGO kortet?

Med INGO-kort tankar du enkelt och smart Kortet gäller på alla INGO-stationer i Sverige och Danmark. Du behöver inte jaga rabatter, samla poäng eller vänta på återbäring. Det är alltid de låga priserna på skyltarna som gäller för alla. Kortet gäller även på samtliga Circle K stationer i Sverige, Danmark och Norge.

Kan man tanka på Shell med St1-kort?

St1-kortet gäller på alla St1-stationer i Sverige, från Trelleborg i söder till Haparanda i norr. Genom vårt samarbete med Shell kan du även använda ditt St1-kort på alla Shell-stationer i Sverige. Totalt har du nu närmare 500 tankbara ställen med ditt St1-kort.

Vilka tillhör St1?

St1

Historia
Ägare Keele Oy
Moderbolag St1 Sweden Holding AB
Övrigt
Slogan ”Ett annorlunda sätt att tanka”

Kan man tanka på Shell med St1 kort?

Vad var St1 innan?

ExxonMobil:s finska partner oy Esso ab förvärvades och företaget fick namnet St1.

Var gäller Preemkortet?

Du tjänar på att vara kortkund hos Preem. Om du vill kan du skräddarsy våra företagskort så att det passar just ditt bolags behov. Har du fler än ett kort kan du välja att kortet enbart ska gälla diesel eller bensin, kompletteras med biltillbehör eller service. Företagskortet fungerar i de flesta parkeringsautomater.

Var gäller OKQ8 kort?

När du skaffar ett OKQ8 Bensinkort blir du automatiskt medlem i OK och får då återbäring på drivmedel och övriga köp hos OKQ8. Du får dessutom många andra medlemserbjudanden, på alltifrån kaffe och biltvätt till resor och upplevelser.

Share this post