Frågor

Hur svarar man pa ett meddelande pa 1177?

Hur svarar man på ett meddelande på 1177?

Logga in på 1177.se för att läsa det. Obs! Detta sms går inte att besvara. Du måste alltid logga in för att läsa ditt svar eller frågan.

Hur skriver jag meddelande på 1177?

För att börja starta en konversation behöver ni komma till rätt sektion i personalverktyget 1177 Vårdguidens e-tjänster. 2. För att kunna hämta fram mallarna behöver du först klicka på den blå knappen ”Skicka ärende”.

Hur skriver man till läkare på 1177?

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Du får också en möjlighet att vara delaktig i din egen vård. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Kan man skriva meddelande till sin läkare på 1177?

Genom att logga in på 1177.se kan du på ett enkelt sätt kontakta vården när det passar dig. Du kan skicka meddelanden till din vårdcentral, mot- tagningar, kliniker och folktandvården och även be dem att kontakta dig. Du kan i många fall också både boka, avboka och omboka tid.

Kan man chatta med Vårdguiden?

Den digitala rådgivningen är en kostnadsfri tjänst där får du svara på frågor om hur du mår och vilka besvär du har. Du får råd om egenvård och kan få chatta med en sjuksköterska i vården. Chatten har öppet varje dag mellan 9 och 16. Ring alltid 112 vid akut livshotande tillstånd.

Kan man chatta med 1177?

Beroende på dina symtom kan du få egenvårdsråd eller chatta med en sjuksköterska. Chatten ”Sök vård” är bemannad av sjuksköterskor från vårdcentraler (08-16 mån-fre) och 1177 Vårdguiden i Region Sörmland, kl 08.00-18.00, alla dagar i veckan.

Hur tar jag kontakt med min läkare?

Du kan ringa telefonnummer 1177 för att få sjukvårdsrådgivning, om du är osäker på när du ska söka vård. Då hjälper en sjuksköterska till med att bedöma dina besvär. Du kan också få råd om vad du kan göra själv och råd om var du kan söka hjälp. Du kan ringa telefonnummer 1177 dygnet runt.

Hur kommer jag i kontakt med en läkare?

Kontakta vården på nätet Här kan du läsa mer om hur du kontaktar vården genom att logga in på 1177.se. Det kan till exempel vara genom ett videomöte.

Hur kontaktar man en läkare?

Vad kan 1177 hjälpa till med?

1177 är ett nationellt telefonnummer för sjukvårdsrådgivning. Du kan ringa dygnet runt. Sjuksköterskorna som svarar bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till lämplig vårdmottagning när så behövs.

Kan man skriva till 1177?

Så här fungerar det. För att använda e-tjänsten behöver man logga in med sin e-legitimation, gå till Övriga tjänster och välja Sjukvårdsrådgivning – Fråga en sjuksköterska. Här skriver man sin fråga och får sedan svaret i sin inkorg på 1177.se.

Share this post