Trendig

Hur lange har AirPods garanti?

Hur länge har AirPods garanti?

Apples ettåriga (1) begränsade garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven.

Är det garanti på AirPods?

I oktober 2020 inledde Apple sitt serviceprogram för sina lurar Airpods Pro där de bytte ut defekta Airpods Pro som har problem med brusreducering och knastrande eller statiskt ljud. Initialt omfattade supporten två år från inköpet, men nu har Apple utökat detta till att i stället omfatta tre år.

Vad gör man om man tappar en AirPod?

Ja – om du tappar en AirPod kan du köpa en ny under Service och Reparation hos Apple.

Vad händer om jag tappar mina AirPods?

Öppna appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch. Gå till fliken Enheter och välj dina AirPods. Rulla ned till Markera som förlorad och välj Aktivera. Följ anvisningarna på skärmen om du vill att din kontaktinformation ska visas när du har tappat bort dina AirPods.

Vad händer om man tappar en AirPod?

Hur fungerar trådlös laddning AirPods?

Så här laddar du dina AirPods Du kan ladda ditt MagSafe-laddningsetui eller trådlösa laddningsetui med en Qi-certifierad laddningsplatta. Se till att du placerar fodralet på laddaren med statuslampan vänd uppåt och att locket är stängt. Statuslampan ska visa den aktuella laddningsnivån i 8 sekunder.

Kan man ladda AirPods utan fodral?

Ladda AirPods-etuiet Trådlöst laddningsetui: Om du har AirPods (andra generationen) med trådlöst laddningsetui eller AirPods (tredje generationen) placerar du etuiet med statuslampan vänd uppåt i mitten på en trådlös MagSafe-laddare eller en Qi-certifierad laddare.

Hur ser man Batterihälsa på AirPods?

Detta är stegen:

  1. Öppna locket eller ta bort AirPods från laddningsväskan.
  2. Klicka på Bluetooth -ikonen i menyraden på din Mac.
  3. Håll muspekaren över AirPods och laddningsfodralet i menyn.
  4. Batteriprocenten anges på skärmen.

Hur vet man att AirPods är äkta?

Kolla serienumret på Apples webbsajt Du behöver bara gå till Apples officiella webbsajt och slå in serienumret där. På sidan Kontrollera din rätt till service fyller du i serienumret som står på klisterlappen på lådan till dina AirPods. Ange CAPTCHA-koden och klicka på knappen ”Fortsätt”.

Share this post