Frågor

Hur ofta kan man bleka tanderna hemma?

Hur ofta kan man bleka tänderna hemma?

De flesta ser resultat redan efter den första behandlingen. Antalet behandlingar just du behöver beror på hur dina tänder ser ut innan påbörjad behandling. Mellan 1 till 10 behandlingar är ofta tillräckligt för att få vita tänder.

Hur bra är iWhite?

219 kr Det må vara bra och smidigt med förfyllda skenor. Testpersonerna som provat iWhite 2 upplevde dock att gelen lätt hamnade i munnen när de sattes på. Troligen för att lösningen ska passa alla, stora som små tänder. Gelen var smärtsam mot tandköttet på en av personerna.

Vilken är den bästa Tandblekningen?

Damernas Värld (2021) Damernas Värld listar bästa tandblekningen för hemmabruk och har valt ut fem produkter. På första plats kommer Dentway Professional White Strips, på andra plats kommer Dentaworks Teeth Whitening System och på tredje plats kommer iWhite Instant Teeth Whitening.

Är tandblekning hemma bra?

Dentway Professional Whitening Strips har vunnit flera bäst i test med motiveringen att de är enkla att använda och ger resultat redan efter första användningen. Tandblekningen är suverän för hemmabruk och funkar både om du vill bleka tänderna från grunden eller om du vill fräscha upp redan vita tänder.

Kan man bleka tänderna flera gånger?

Oftast gör du behandlingen två till tre gånger. Oftast byts inlägget ut efter tre till sju dagar. Inlägget kan behöva bytas ut ytterligare en till två gånger innan resultatet blir bra. Ibland kan resultatet bli bättre om den här behandlingen kombineras med blekning av tänderna på vanligt sätt.

Hur länge håller tandblekning hemma?

Genom att äta och dricka livsmedel som missfärgar tänderna kan resultatet av tandblekningen förkortas och tänderna kan åter bli missfärgade. Självklart spelar också din munhygien in. Vi brukar dock generellt prata om att en tandblekning håller i cirka två år.

Är det farligt att bleka tänderna?

Ännu har inga undersökningar gjorts som visar hur tänderna påverkas av upprepade blekningar. Men hittills finns inget som visar att det finns några hälsorisker, bara behandlingen görs på rätt sätt utan alltför starka medel.

Finns det tandkräm som gör tänderna vitare?

Sensodyne Gentle Whitening är en tandkräm som både gör tänderna vitare och lindrar ilningar och stärker svag emalj. Den ger både ett effektivt skydd mot ilningar och en mycket effektiv och skonsam rengöring. Den tar även bort plack och den innehåller fluor.

Hur mycket kostar det att bleka tänderna hos tandläkaren?

Priset för en tandblekningsbehandling varierar beroende på vilken metod du väljer. Den billigaste metoden kostar 2900 kronor medan den mest kostsamma kostar 4900 kronor. Viktigt att ha i åtanke är att det är två helt olika metoder som på grund av det också kan ge olika resultat.

Vilken tandblekning använder Folktandvården?

Blekning av flera tänder Vid en tandblekning tillverkar vi en skena i mjukplast som är utformad efter dina tänder. Sedan får du noggranna anvisningar så att du kan göra behandlingen hemma när det passar dig. Lägg blekningsgel i skenan och sätt den på dina tänder.

Är det farligt att borsta tänderna med bakpulver?

Men som sagt: bakpulvrets slipande effekt kan skada emaljen på tänderna, så var försiktig och använd inte den här metoden för ofta. Gör så här: Blanda ihop en tesked bakpulver med två teskedar vatten. Borsta sedan tänderna med blandningen i några minuter. Skölj därefter munnen med vatten.

Hur länge håller en tandblekning hos tandläkaren?

Share this post