Blogga

Vilken storlek pa studsmatta ska man kopa?

Vilken storlek på studsmatta ska man köpa?

Hur stor studsmatta du ska köpa beror såklart på hur mycket plats du har i trädgården eller på den plats din studsmatta ska stå. Studsmattan bör placeras på en jämn gräsyta utan hinder runt omkring. Ju större hoppytan är, ju bättre är det att hoppa och desto tryggare känner man sig på studsmattan.

Får studsmatta plats i bilen?

Får den plats i min bil, eller behöver jag ett släp? Ja, det går bra att hämta studsmattan själv.

Hur mäter man storleken på en studsmatta?

Hur mäter jag storleken på min studsmatta? Det mått som vi utgår ifrån när storleken ska bestämmas på våra produkter är studsmattans yttre ramdiameter. Du mäter alltså från yttersidan på studsmattans ram (stålet) och tvärs över på andra sidan och avrunda sedan till närmsta decimal.

Varför inga skor i studsmatta?

Ett barn som ramlar och glider in under en hoppande vuxen är inget vinnande koncept. Inga skor på studsmattan! Inga leksaker eller andra föremål på studsmattan! Det kan ge svåra skador om man landar olyckligt på dem, vilket inte alls är ovanligt.

Hur placera studsmatta?

Placera studsmattan stadigt på plan mark omgiven av ett mjukt underlag, till exempel sand eller gräs. Se till att det är minst två meter till träd, stenar, byggnader och andra fasta föremål. Området under studsmattan är ett område där det inte ska vara några barn, leksaker eller andra saker när någon hoppar.

När blåser studsmattan bort?

Ofta inträffar det sent på hösten när det drar in någon storm, och därför rekomenderar vi att man plockar ner sin studsmatta när sommaren är slut, säger Robert Campbell-Sjödin, vice vd på företaget Studsexperten. Men hur lätt ens studsmatta blåser iväg handlar också om vilken kvalitet det är på den.

Storleken Hur stor studsmatta du ska köpa beror såklart på hur mycket plats du har i trädgården eller på den plats din studsmatta ska stå. Studsmattan bör placeras på en jämn gräsyta utan hinder runt omkring. Ju större hoppytan är, ju bättre är det att hoppa och desto tryggare känner man sig på studsmattan.

Share this post