Blogga

Hur kommer man till Irland?

Hur kommer man till Irland?

Resa från Stockholm (Sverige) till Dublin (Irland) med tåg (1629km). Köp dina tågbiljetter på nätet. Hitta prisuppgifter, information och tidtabeller. För att resa med tåg från Stockholm i Sverige till Dublin på Irland, går huvudvägen via Danmark, Tyskland, Belgien och Storbritannien.

Hur mycket kostar det att flyga till Irland?

Det billigaste flyget till Irland som nyligen hittades på momondo läg på 106 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 2 323 kr ses som ett bra pris för flyg till Irland. 2 498 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Irland, medan 16 181 kr är den dyraste.

Vad heter SJ på Irland?

Nätbutiken för tågbiljetter på den irländska statliga järnvägen Irish Rail. Billiga tågbiljetter!

Kan man åka färja till Skottland?

Hitta färjor till Skottland på Ferries.se Boka åk från någon av de 6 hamnarna som reser till Skottland med färja på Ferries.se. Det finns erbjudanden från 4 olika redrier med ett val av 4 destinationer i Skottland, Ferries.se har alla de stora rederierna med Färjor till Skottland!

Är det billigt i Irland?

Snittpriserna i Irland är högre än i Sverige. Om du gör din shopping i Irland du måste betala 1.07 gånger mer för det än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Irland varierar från: 588 SEK (57 EUR) i Hostel till 999 SEK (97 EUR) i 3-stjärnigt hotell.

Vilka flyger till Dublin?

SAS, Ryanair, CityJet och airBaltic flyger alla direkt till Dublin.

Finns det tåg på Irland?

UPPLEV FANTASTISKA IRLAND MED TÅG! En förstaklass tågtur i södra och västra Irland inklusive Dublin, Cork, Blarney Castle, The Queens-town Story, Killarney, Ring of Kerry Cliffs of Moher och Galway Bay. Ni återvänder till Dublin med tåg från Galway.

Kan man åka tåg till Skottland?

Tågförbindelsen Stockholm (Sverige) – Glasgow (Storbritannien) leder via Danmark, Tyskland och Belgien eller Nederländerna. Från Bryssel (Belgien) använd Eurostar-tåget till London. Valfritt inkluderar en färja Hoek van Holland till Harwich eller Amsterdam till Newcastle. Båda färjorna är tillgängliga över natten.

Hur kan man ta sig till England?

För dig med bil är det Eurotunnel Shuttel som gäller, och likväl som biljetter till färjor gör du här bäst i att boka innan, för att undvika ockerpris och krångel vid ankomst. En annan rutt med färja, om man föredrar Nederländerna över Frankrike, är att ta sig över till Hook of Holland från Harwich.

Share this post