Allmänning

Vad kostar det att ga med i match Com?

Vad kostar det att gå med i match Com?

Pris för Match.com: Gratis att lägga in en profil med foto, söka bland kontaktannonser och göra ett personlighetstest. Men för att svara på kontaktannonser måste du köpa ett abonnemang. Sex månader kostar 104 kr i månaden, en månad kostar 209 kr.

Vad är gratis på Match Com?

Match är utformat för att passa alla typer av singlar och ge dig och övriga medlemmar bästa möjliga chans att träffa någon. Det är helt gratis att bli medlem, registrera sin dejtingprofil och börja kika på andra medlemmar. På så sätt kan du känna dig för lite och bekanta dig med våra tjänster innan du bestämmer dig.

Hur betalar man på match Com?

Från Sverige kan du betala med kredit-/betalkort: Mastercard, Visa, Visa Electron eller American Express, eller via PayPal genom att klicka på PayPal-logotypen. Du kan sedan logga in eller skapa en profil med några få klick.

Vilken är den bästa dejtingsajten?

Sveriges bästa dejtingsajter

  • ElitSinglar. ElitSinglar grundades 2012 av Spark Networks Services i Berlin och har i dag över 13 miljoner användare över hela världen.
  • Academic Singles. Konceptet bakom Academic Singles är nästan exakt samma som ElitSinglar.
  • C-date.
  • Singles50.
  • Be2.
  • 50plusmatch.
  • Tinder.
  • Happn.

Hur fungerar nätdejting?

Det gör det snabbare och roligare med nätdejting! När du hittat en person du vill kontakta, så klickar du på meddelande-knappen och skriver ett kort första meddelande. Vi brukar säga att du bör hålla det kort, som ett SMS ungefär och såklart alltid vara trevlig och artig!

Finns det gratis dejtingsajter?

Match är vår stora favorit för gratis dejting. Match är en av de största dejtingsajterna i Sverige, alltså ett beprövat kort. De har därför väldigt många medlemmar, vilket gör det enklare för dig att hitta någon på din egen ort.

Är Match och Ourtime samma?

Ourtime är baserade i Stockholm men tillhör Match-koncernen som finns över hela världen.

Vilka dejtingsajter är seriösa?

Vem äger match Com?

Företaget grundades av Gary Kremen och Peng T. Ong och har sitt huvudkontor i Dallas. Match.com ägs av IAC, samma koncern som bland annat äger dejtingappen Tinder. Match.com erbjuder medlemmarna att genom ett filter ställa in kriterier som andra medlemmar måste uppfylla för att kunna kontakta vederbörande.

Måste man betala på match?

Det är helt gratis att registrera sig på match.com. När du är en icke betalande medlem så kan du titta runt på olika profiler på match.com. Dock när du väl hittar en användare som du vill ha kontakt med så måste du bli en betalande prenumerant.

Kan man ta bort en like på Match?

Alternativt kan du blockera medlemmen och sedan snabbt häva blockeringen. Detta tar bort gilla-markeringen från din och den andra profilen. Om du vill blockera en medlem klickar du helt enkelt på knappen med de ”tre prickarna” längst upp till höger på sidan av profilen och sedan på ”Blockera den här personen”.

Share this post