Frågor

Hur vet man att en webbsida ar saker?

Hur vet man att en webbsida är säker?

Kontrollera att hemsidan använder HTTPS Det är det protokoll som gör att webbplatsens innehåll kan visas. Idag använder dock de allra flesta hemsidor HTTPS där S:et står för Secure. Du kan se om en hemsida är HTTP eller HTTPS genom att klicka till vänster om adressen till hemsidan i ditt webbläsarfönster.

Vad betyder din webbläsare är infekterad?

En virusvarning som dyker upp i webbläsaren brukar komma från en annons eller länk som skickar dig till en falsk sida. Om varningsfönstret kommer tillbaka kan du behöva rensa cookies i webbläsaren, och även stänga av möjligheten att köra javascript.

Hur gör man hemsidan säker?

Som du nu vet är ett SSL-certifikat nödvändigt för att ha en säker hemsida. Men andra funktioner som backup, malware scanning och domänlås kan du öka säkerheten av din hemsida. Det är viktigt att veta att det är ditt eget ansvar att hålla hemsida säker och skydda dina besökares information.

Hur gör man en webbplats säker?

Hur gör du om Chrome säger hemsidan är inte säker Hur undviker du det och förhindrar att besökare lämnar din hemsida? Jo, du behöver skaffa ett SSL-certifikat. SSL står för secure socket layer och betyder att kommunikationen mellan besökarens webbläsare och hemsidan krypteras.

Vad är bra med Google Chrome?

Chrome är den mest använda webbläsare i världen, och min erfarenhet är att den fungerar utmärkt. Du kan också välja att köra Internet Explorer i stället för Edge om du vill. Den finns kvar i Windows 10 men den är lite undanskymd.

Hur återställer man webbläsare?

Återställa Chromes inställningar till standardinställningarna

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger Inställningar. Avancerat. På Chromebook, Linux och Mac: Klicka på Återställ inställningarna Återställ inställningarna till standardinställningarna. Återställ inställningarna.

Share this post