Rekommendationer

Nar kommer HTC med nya mobiler?

När kommer HTC med nya mobiler?

HTC har en 5G -telefon. HTC U20 5G körs på Qualcomms Snapdragon 765G -processor och förpackningar i några ganska anständiga specifikationer. För närvarande är det den ENDA 5G -telefonen HTC gör. HTC kan släppa en ny 5G -telefon 2021, men än så länge har ingenting bekräftats officiellt.

Vad har hänt med HTC?

Tappade 98 procent HTC är dock unik som en tillverkare som faktiskt lyckades sälja smartphones på den moderna smartphonemarknaden och som sedan, på rekordtid, tappade sin ledning. År 2011 var HTC USAs största smartphonetillverkare och hade då en större andel av marknaden än både Samsung och Apple.

Vilken telefon ska jag köpa 2022?

Just nu toppar Samsung Galaxy S21 Ultra vår lista, men du hittar även iPhone 12 och Oneplus 8 Pro högt upp. Du hittar dock en mängd mobiler även från andra återförsäljare. Vi försöker hålla en bra variation i listan, då alla helt enkelt inte har samma krav och behov.

Vem äger HTC?

HTC grundades 1997 av Cher Wang och Peter Chou. Som inledningsvis tillverkade bolaget bärbara datorer, men HTC beslutade istället vända sig åt mobiltelefoner. Under 1998 började de designa några av världens första touch och trådlösa handdatorer.

Vad är HTC?

High Tech Computer Man började sin karriär genom att tillverka laptops, men flyttade snabbt fokus till att bli en så kallat OEM-tillverkare av mobiltelefoner, man gjorde helt enkelt telefoner åt andra företag. Bland annat så har HTC klassiker som Palm Treo 650 och iPAQ på sitt samvete.

När kommer Samsung S22 ut?

Galaxy S22 lanseras 9 februari (2022-01-26) Nu är det bekräftat – om två veckor kommer Samsung att presentera Galaxy S22, Galaxy S22 Plus och Galaxy S22 Ultra.

När kommer Samsung S22 till Sverige?

De tre nya mobilerna i Galaxy S22-serien presenterades och började gå att förbeställa den 9 februari, och börjar levereras den 25 februari.

Share this post