Rekommendationer

Vad betyder 1X2 odds?

Vad betyder 1X2 odds?

1X2 innebär att du kan spela på tre olika utfall i en match. Spelar du en rak etta tror du att hemmalaget vinner. Spelar du på X är ditt tips att det blir lika i matchen. Spelar du på en tvåa tror du att bortalaget vinner.

Vad menas med över 3.5 mål?

Över 1,5 mål är att det blir över 1,5 mål i matchen. Alltså minst två mål. Vad innebär över 3.5 mål? Spelar du på över 3.5 betyder det minst fyra mål i matchen.

Vad innebär fulltid Fotboll?

Resultat fulltid Vid oddsspel på resultat för fulltid, ofta kallat 1×2-spel, spelar man antingen på att hemmalaget vinner, att bortalaget vinner eller att matchen slutar oavgjort.

Vad betyder fulltid?

Halvtid/Fulltid innebär att spela på resultatet i halvtid och slutresultatet för en match. T. ex. om ställningen i halvtid är 1-0 och matchen slutar 1-1, är det vinnande resultatet 1/X.

Vad menas med 3 vägs handikapp?

3-vägs Handikapp Handikappspel kan delas upp i 3-vägshandikapp och Asiatiskt handikapp. 3-vägshandikapp skiljer sig på det viset att det finns tre olika utgångar att spela på och i grunden handlar det om att du ger något utav lagen en fördel redan innan matchen har startat.

Hur många mål är 2 5?

Ett fotbollsexempel: Den vanligaste upplägget är är 2,5 (två och en halvt) mål.

Hur många tilläggsminuter i fotboll?

Spelarna har rätt till halvtidspaus och den får inte överstiga 15 minuter. Tävlingsbestämmelserna ska ange halvtidspausens längd. Tillägg görs i varje halvlek för all tid som gått förlorad genom spelarbyten, spelarskada, fördröjande av spelet eller annan orsak. Domaren avgör hur lång tid som gått förlorad.

Vad betyder över 1 mål?

Vi förklarar hur och var du gör bäst över/under-betting. I alla sporter så fungerar över/underspel på samma sätt. Bookmakern sätter ett visst antal mål eller poäng för ett spel. Du kan då satsa på att mer (över) eller mindre (under) mål kommer att uppnås.

Vad menas med ML i odds?

1 X 2 – Det här är den absolut vanligaste spelformen när man spelar på odds som går ut på att man ska tippa om hemmalaget vinner (1a) om bortalaget vinner (2a) eller om det blir oavgjort i matchen (X). Det finns alltså 3 olika utgångar i matchen när man spelar 1X2. Money Line – Förkortas ML.

Vad betyder 3 vägs?

Vid 3-vägsspel finns det tre möjliga resultat, endast ett är riktigt! Det enkla fotbollstipset – seger, oavgjort, nederlag – är ett klassiskt 3-vägstips. Exempel: Bayern-München spelar mot Manchester United – 1, X, 2.

Vad betyder 3 vägs spel?

Share this post