Blogga

Hur vet jag om nagon spionerar pa mig?

Hur vet jag om någon spionerar på mig?

Om du installerar en av dessa applikationer på smarttelefonen hos en person som har liten kunskap om hur en telefon fungerar och du har möjlighet att köra den i bakgrunden kan du spionera på den personen när du vill. Problemet accentueras när dessutom dessa applikationer också låta sända ljudet från själva terminalen.

Kan man använda en mobil utan abonnemang?

Mobiltelefoner utan abonnemang börjar bli oerhört populära, då de inte är bundna till en operatör och du kan “pay-as-you-go”. Bindningsfritt, helt enkelt! Kolla in vår guide och hitta billiga mobiler utan abonnemang från senaste toppmodellerna till mellanklassmobiler online.

Kan man köpa mobil på avbetalning utan abonnemang?

Delbetala mobilen – betala när du vill utan avgifter. Du som har ett abonnemang eller kontantkort registrerat hos oss kan välja att delbetala dina köp. Betala av när du vill, hur mycket du vill i upp till 36 månader. Du slipper fastna i avbetalningsplaner och kan lösa in din kredit när det passar dig.

Hur vet jag om min telefon är övervakad?

Android-mobiler mer öppna För både Iphone, Windows Phone och Android finns det olika antivirusappar att hämta hem för att skydda telefonen från virus och skadlig kod. Enligt Tobias Norrbom är Android-plattformen mer öppen för spionverktyg och skadlig kod än vad IOS-plattformen är.

Är det värt att köpa mobil med abonnemang?

Man får se över valen varje gång. Ofta blir det billigare att köpa telefonen så billigt som möjligt och ett så billigt abonnemang som möjligt. Men om man har en av de större operatörerna och inte vill ha en lågprisoperatör kan det bli billigare att köpa telefonen från dem.

Kan man köpa en iPhone utan abonnemang?

MyTrendyPhone Sverige erbjuder olika iPhone modeller utan bindningstid till överkomliga priser. Hos oss hittar du såväl äldre modeller såsom 6 och 7 som de allra senaste, och dessa går givetvis att köpa utan operatörslås.

Är det värt att köpa mobil på avbetalning?

För den som inte ringer speciellt mycket och heller inte behöver stora surfmängder (oftast kör via wifi) så blir det billigare att köpa mobilen kontant och använda en lågprisoperatör. Men behöver du använda mobilen mycket, gör av med stora mängder mobilsurf och är beroende av snabb support vid ev.

Är det värt att delbetala?

Har du flera delbetalningar, smålån och krediter lite här och där kan det bli både dyrt och krångligt att hålla reda på alla räntor, räkningar och avgifter varje månad. Det kan också innebära att du betalar mer än du behöver på grund av varierande räntor och fasta avgifter.

Share this post