Rekommendationer

Hur vet man om ett mail kommit fram?

Hur vet man om ett mail kommit fram?

Om mailet istället fastnat i något slags filter som mottagaren har så går det inte att veta med säkerhet vad som hänt med mailet. Eftersom du kan se att 5 mail skickats iväg till rätt adress så har de troligtvis fastnat i ett filter om mottagaren hävdar att de inte kommit fram.

Varför kommer inte mina mail fram Gmail?

Kontrollera att du är ansluten till Wi-Fi eller ett mobilnätverk. Det kan ta ett tag innan e-postmeddelandet skickas om anslutningen är långsam. Om e-postmeddelandet har skickats från exempelvis Apple Mail eller Outlook skickar du det från mail.google.com eller Gmail-appen i stället.

Hur lång tid tar det att få ett mail?

Normalt sett så tar det bara några sekunder att skicka en epost, men i några tillfällen så kan det ta timmar, ja faktiskt dagar innan ett meddelande blir levererat. Det gäller speciellt dagar när det blir skickat mycket spam och virus, då blir många epost-servrar runt omkring i världen tillfälligt överbelastade.

Hur ser man om ett mail är skickat?

Om du har flera e-postkonton i Outlook har varje e-postkonto en egen Skickat-mapp.

  1. Klicka på Skickat i mapplistan. Tips: Om du inte ser mappen Skickat klickar du på pilen (>) till vänster om kontomappen för att expandera listan med mappar.
  2. Markera det meddelande som du vill visa.

Hur får jag tillbaka mina mail?

Återställa e-postmeddelanden från mappen Borttaget

  1. Klicka på mappen Borttaget i den vänstra rutan.
  2. Högst upp i meddelandelistan väljer du Återhämta objekt som tagits bort från den här mappen.
  3. Markera det meddelande du vill återhämta och välj Återhämta.

Varför får jag ingen e post?

Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto.

Share this post