Frågor

Vad gor en handlaggare pa Skatteverket?

Vad gör en handläggare på Skatteverket?

Folkbokföringshandläggare är anställda av Folkbokföringen/Skatteverket och kallas också för Handläggare inom Folkbokföringsenheter. Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett välfungerande samhälle samt att motverka brottslighet.

Vad gör en handläggare på Försäkringskassan?

Försäkringshandläggare gör utredningar, beslutar om ersättning och gör utbetalningar för de personer som beviljas ersättning. Arbetsuppgifterna är i huvudsak administrativa. Vid behov tar handläggaren kontakt med kunder och samarbetspartners via telefon, brev eller e-post.

Hur mycket tjänar en Servicehandläggare?

34 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar en Kommunvägledare?

Dela

Medellön Medianlön Medelålder
29.125 kr 26.500 kr 35 år

Hur är det att jobba på Skatteverket?

De flesta medarbetare hos oss har flexibla arbetstider. Det innebär att du under delar av dagen kan planera din arbetstid själv så länge det fungerar för verksamheten. Om du jobbar på Skatteupplysningen har du däremot schemalagd arbetstid. Veckoarbetstiden på Skatteverket är 39 timmar och 45 minuter.

Hur mycket tjänar man som handläggare på Försäkringskassan?

Medellönen för en handläggare ligger på ca 27 000 kr – och för en utredare på nära 32 000 kr.

Vad gör en Skadehandläggare?

Som skadereglerare möter du människor som drabbats av en förlust eller olycka av något slag. Det kan vara deras hus som brunnit upp, deras bilradio som blivit stulen eller en kär anhörig som avlidit. Alla behöver din hjälp och service för att få sin skada utredd.

Share this post