Frågor

Var ar Arkiv pa iPhone?

Var är Arkiv på iPhone?

längst upp i Brevlådelista och väljer sedan Inställningar. Välj Visa knappen Arkivera i verktygsfältet på fliken Allmänt och klicka på Klar. Lär dig använda Mail på iCloud.com på en mobil eller surfplatta.

Var hittar jag arkiverade mail i iPhone?

Om ett meddelande har arkiverats kan du hitta det genom att öppna etiketten All e-post….Hitta eller flytta arkiverade meddelanden

  1. Kontrollera att du har laddat ned Gmail-appen.
  2. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  3. Tryck på menyn. uppe till vänster.
  4. Tryck på All e-post.

Var hittar jag Arkiv i Outlook?

Du hittar den i mapplistan i Outlook. Om du inte ser mappen och du använder Outlook 2016 eller Outlook för Microsoft 365 går du till Arkiv > Office-konto > Uppdateringsalternativ > Uppdatera nu.

Var hittar jag arkiverade bilder Instagram?

Tryck på Arkiv-ikonen i det övre högra hörnet av din profil för att visa alla dina arkiverade foton.

Hur hittar jag mina arkiverade mail?

Hitta eller flytta arkiverade meddelanden Om ett meddelande har arkiverats kan du hitta det genom att öppna etiketten All e-post. Öppna Gmail-appen på en mobil eller surfplatta med Android. uppe till vänster. Tryck på All e-post.

Var hittar jag arkiverade mail?

När du arkiverar ett meddelande visas det i inkorgen igen när någon svarar på det….Om ett meddelande har arkiverats kan du hitta det genom att öppna etiketten All e-post.

  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Mer till vänster.
  3. Klicka på All e-post.

Var hittar jag arkiv?

Hitta eller flytta arkiverade meddelanden Om ett meddelande har arkiverats kan du hitta det genom att öppna etiketten All e-post. Öppna Gmail-appen på en mobil eller surfplatta med Android. uppe till vänster.

Var finns Arkiv?

Riksarkivet tar hand om statliga myndigheters arkivmaterial – till exempel kyrkans, polisens, vägverkets, televerkets, länsstyrelsernas arkiv. Dessutom finns det arkiv i varje kommun med exempelvis dokument från kommunala skolor, förskolor, brandkår och fritidsförvaltning.

Share this post