Ny

Hur lang tid tar eftersandning av post?

Hur lång tid tar eftersändning av post?

Med Tillfällig eftersändning kan du välja att få din post till en annan adress, från 14 dagar upp till sex månader. Därefter delas din post ut som vanligt på din permanenta adress igen. Enkelt — Du bestämmer själv exakt mellan vilka datum som du vill ha tjänsten.

Hur mycket kostar det att byta adress?

Att göra en Adressändring är kostnadsfritt, men vill du ta med dig posten till din nya adress behöver du beställa Eftersändning.

Är adressändring och folkbokföring samma sak?

När du flyttar ska du byta du folkbokföringsadress Om du tänker flytta gör du en flyttanmälan för att ändra din folkbokföringsadress. Flyttanmälan görs hos Skatteverket. Det går även att göra en flyttanmälan på Adressändring.se, men det gäller endast postförsändelser, alltså att din post skickas till ditt nya boende.

Varför ändras inte min adress på Hitta se?

Du kan enkelt ändra sina uppgifter på hitta.se. Använd nedan länk, sök upp din uppgift och välj sedan ”redigera”. Anledningen till varför vi inte har möjlighet att ändra andra uppgifter än ovan nämnda beror på att uppgifterna är myndighetsuppgifter. Bra att veta när du vill ändra ditt telefonnummer hos oss!

Hur gör man eftersändning av post?

Eftersändning av post Vill du eftersända din post kan du beställa det hos Svensk Adressändring AB mot en avgift. Posten eftersänds då under en viss period, vanligtvis ett år.

Är det gratis att byta adress?

När du ska flytta ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket så att du får rätt folkbokföringsadress. Det är gratis och du gör det enkelt och snabbt i tjänsten Flyttanmälan. Du som har barn som flyttar med ska även anmäla flytt för dem.

Hur mycket kostar eftersändning av post?

Vad kostar Eftersändning i samband med Adressändring? Eftersändning av posten i samband med flytt gäller i 12 månader och kostar 598 kronor. För studenter (valideras mot Studentkortet alternativt Mecenat) och ungdomar (under 26 år) kostar Eftersändning i samband med flytt 299 kronor.

Share this post