Blogga

Vilka CD-skivor ar varda pengar?

Vilka CD-skivor är värda pengar?

Vissa cd-skivor är mer begärliga än andra. Lars nämner bland andra David Bowies plattor som kom ut på RCA på 1980-talet. ”Samlare är ute efter originalinspelningarna.” Där handlar det om priser från 300 kronor upp till tusenlappen.

Vad gör man med alla gamla CD-skivor?

Dina gamla CD-skivor och DVD-skivor kan användas för att ge extra bling-bling till nästan vad som helst. Lägg CD-skivorna i en handduk och börja med att vika skivorna. Krossa dem sedan med en hammare i små bitar. Limma fast bitarna i ett mosaikmönster på exempelvis en spegelram eller tavelram.

Vem vill köper CD-skivor?

Köp dina CD-skivor hos oss eller botanisera bland begagnade lp skivor och köp ny musik på vinyl. Vi köper och säljer plattor i alla genrer. Välkommen förbi!

Vem köper gamla grammofonskivor?

VI KÖPER VINYLSKIVOR! Har du, eller någon du känner, välskötta LP-skivor och singlar som ni inte längre spelar är ni välkomna att sälja in dem till oss. Vi kommer gärna och tittar på större samlingar runtom i landet.

Kan man sälja DVD skivor?

Om du har ett exemplar av dvd-utgåvan från 2001 kan du tjäna över 1000 kronor vid försäljning.

Vad är skivan värd?

Hur mycket är en LP-skiva värd? Även om det finns dyra LP-skivor är dessa som så mycket annat massproducerade i stora upplagor. En LP-skiva som tillverkats i många upplagor har i regel ett värde på cirka 20 till 100 kronor. Det är först när det rör sig om unika LP-skivor som dess värde ökar markant.

Är CD skivor brännbart?

CD-skiva sorteras som brännbart (soppåsen)

Vem tar emot CD skivor?

Skivor köpes – Christer Björsson AB. Vi köper in LP, SINGLAR, CD och DVD veckans alla dagar. Måndag-Fredag har vi personal som kan värdera dina skivor och ge ett prisförslag direkt.

Var säljer man CD skivor?

Amazon.se: CD-skivor och vinyl.

Finns det något värde i vinylskivor?

Share this post