Populära

Varfor salja fore visning?

Varför sälja före visning?

Fördelar med att sälja innan visning Fördelen med en snabb bostadsförsäljning är att du som säljare slipper vara osäker på om du hinner sälja din bostad inom förväntad tidsperiod eller inte.

Hur många kommer på en visning?

Hur många kommer i snitt på visning? Det finns många olika faktorer som avgör hur många som kommer på en visning. En mäklare vi varit i kontakt med säger att i snitt i Sverige kanske det är fem spekulanter som kommer.

Vad säger detaljplanen?

En detaljplan bestämmer hur mark och vatten ska användas inom ett visst område. I detaljplanen ska det gå att se vad som är allmänna platser, kvartersmark och vattenområden. Allmänna platser är oftast gator, torg och parker. Detaljplanen reglerar hur de allmänna platserna ska användas och utformas.

Vad innebär ett förhandsbud?

Bud innan visning (förhandsbud) Vissa mäklare ordnar vid förfrågan privata visningar för potentiella köpare innan den schemalagda visningen, om de bedömer att det är troligt att den privata visningen leder till att säljaren snabbt kommer att få ett bra bud på bostaden.

Är säljaren med på visning?

Du som säljer är inte med på visningen, utan det är mäklaren som sköter den – ifall du inte säljer bostaden själv förstås. I avsnittet Styla inför fotograferingen hittar du en guide över vad du som säljare kan göra för att visa upp din bostad bästa sätt på visningen.

Vad betyder sparat visningstid på Hemnet?

Men med Hemnet Plus och Hemnet Premium visas dina aktuella visningstider direkt i resultatlistan. Det gör att besökare lättare kan se dina visningstider och spara dem i sin kalender. Har du inte några visningstider inplanerade visas det heller inte några i din annons i resultatlistan.

Är det unika besökare på Hemnet?

Trafiken på Sveriges mest besökta bostadsmarknad ökar stadigt, nu över 1.000.000 unika besökare per vecka! Hemnet.se behåller sin position som Sveriges mest besökta bostadssajt.

Kan min man tvinga mig att sälja huset?

Enligt 6 § i denna lag kan en samägare tvinga fram en försäljning av huset om ni inte har kommit överens om annat i ett avtal.

Kan banken tvinga mig att sälja huset?

Kronofogden kan antingen ge dig möjlighet att sälja bostaden själv så att du kan betala dina skulder eller så säljs din bostad via en så kallad exekutiv försäljning. En exekutiv försäljning innebär att du tvingas sälja bostaden och att det är kronofogden som säljer bostaden åt dig.

Share this post