Ny

Hur mycket har en vaktmastare i lon?

Hur mycket har en vaktmästare i lön?

Marknadslönen 2022 för vaktmästare, kontorsservice ligger mellan 26 000 och 32 000 kronor per månad.

Vad kostar en vaktmästare?

Lönestatistik baserat på utbildningsnivå

Samtliga sektorer Statlig sektor Landstingssektorn
28 300 kr 33 100 kr 25 300 kr

Vad gäller vid förskjuten arbetstid?

Förskjuten arbetstid får du när du ändrar ditt arbetspass. Det är tiden som är utanför din ordinarie arbetstid som kompenseras. Tillsägelse om ändring av arbetstid ska ske så snart som möjligt, dock senast dagen före ändringen. Ersättningen utbetalas upp till 10 dagar per tillsägelse.

Hur mycket är natt ob kommunal?

Vad händer med OB-ersättningen? Ersättningen för obekväm arbetstid höjs med 3 % den 1 april 2021 samt 2,4 % den 1 april 2022. OB-tillägg på pingsten tas bort och fördelas istället ut på helger och nätter så att dessa tillägg blir större.

Vad krävs för att bli vaktmästare?

Utbildning. Det är bra att ha minst gymnasiekompetens. Erfarenhet av hantverksyrken är meriterande liksom praktiska kunskaper om fastighetsskötsel. Rekommenderade gymnasieprogram är Hantverksprogrammet, Industritekniska programmet eller VVS- och fastighetsprogrammet.

Vad tjänar en fastighets skötare?

Snittlönen för fastighetsskötare är 28400 kronor. Ta del av löneutvecklingen under de senaste åren i lönetabellen nedan.

Vad kostar en fastighetsskötare?

Vid fastighetsskötsel åt enskilda bostadsrättsinnehavare i de föreningar vi förvaltar. Utöver de fasta priser som prislistan ovan innefattar, kan vi även anlitas för andra typer av fastighetsskötsel och då för ett timpris på 663 kr (inkl. moms).

Vad är Förskjutningstillägg?

Heltid: Lägg in lönearter förskjutningstillägg direkt i HRplus. Deltid: Vid mertid ändra och styr in rätt tidtyp i medvind (fyllnad, enkel, kval) för aktuell tid, samt lägg in lönearter för förskjutningstillägg direkt i HRplus. Vid tillsägelse samma dag om ändring av arbetstid gäller övertidsreglerna.

Vad är tidsförskjutning?

Om din chef beslutar att tidigarelägga eller senarelägga ett helt arbetspass som ingår i ordinarie arbetstid utan att du har begärt det kallas det för tidsförskjutning.

Hur mycket får man när man jobbar natt?

Det finns regler för hur mycket natt du får arbeta. Nattarbete har den som arbetar minst tre timmar av sitt arbetspass mellan 22 på kvällen och 06 på morgonen. Arbetstiden för nattarbetande får i genomsnitt inte överstiga åtta timmar under varje 24-timmarsperiod, under en beräkningsperiod om fyra månader.

Hur mycket är Helgersättning?

Helglönen beräknas normalt per arbetsdag som den anställdes timlön multiplicerat med ordinarie veckoarbetstid dividerat med 5: (timlön*veckoarbetstid i timmar)/5 = helglön per arbetsdag.

Marknadslönen 2022 för vaktmästare, kontorsservice ligger mellan 26 000 och 32 000 kronor per månad. Sköta posthantering, olika uppgifter inom kontorstryckeri, distribution, viss fastighetsskötsel och säkerhetsarbete. Lönen påverkas av komplexiteten i arbetsmetoder och teknik samt krav på kunskap och erfarenhet.

Vilket fack för vaktmästare?

Den svenska facket Fastighets eller egentligen Fastighetsanställdasförbund organiserar fastighetsarbetare över hela landet.

Share this post