Frågor

Vilken budget mobil ar bast?

Vilken budget mobil är bäst?

Samsung Galaxy A52s SM-A528B 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB Ett hyfsat stort batteri på 4500 mAh, snabbladdning och IP67-klassning gör det här till ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en prisvärd och rimligt tålig telefon med vardagsduglig prestanda.

Hur länge håller en mobiltelefon?

Livslängden för en mobil beräknas i dag vara mellan 2,5 år och 3,5 år och är därmed ganska kort jämfört med andra konsumtionsvaror. Surfplattor har längre förväntad livstid, runt fem år.

När ska man byta mobil?

BYT MOBIL VARJE ÅR Köp de senaste mobilerna från Apple eller Samsung i dag och byt till en ny redan om ett år – även om du har bindningstid kvar.

Är iPhone 13 prisvärd?

Allt detta backas upp av ett kraftfullt A15 Bionic-chipset, vilket gör iPhone 13 mini till en utmärkt och prisvärd iPhone för alla som vill ha en liten och billig mobil. iPhone SE är kompakt, överkomlig och fortfarande ganska kraftfull.

Vad tycker ni om Swappie?

Köp aldrig en telefon från dessa skämtare. Jag köpte en iPhone 8 plus från Swappie i nyskick och fick en telefon där touchen är katastrofal. Telefonens touch brukar hänga sig och inte ens reagera till och från vilket gör telefonen i stort sett oanvändlig. En telefon som man köpt för nästan 4000kr alltså.

Vad innebär Swappies garanti?

Vi erbjuder 12 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt för alla våra telefoner. Garantin täcker tekniska fel. Garantin täcker inte fysiska skador som beror på vanvård eller onormal användning så som tapp, fukt- och vattenskador, smutts etc. Mer information om vår garanti finner ni här: Vad täcks av garantin?

Vilken iPhone 13 är bäst?

Specifikationer och prestanda Båda mobiler har 5 nm A15 Bionic-processorn, som har en sexkärnig CPU som är 50% snabbare än den ledande Android-konkurrenten. Men iPhone 13 Pro får en extra GPU-kärna (5 jämfört med 4), vilket ger den snabbare prestanda överlag.

Vilken mobiltelefon fick bäst betyg i test?

Bäst i test blev Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F som fick hela 9 av 10 poäng. Tidningen uppskattar framförallt den utmärkta bildskärmen, att den har bra batteritid samt att den är vattentät vilket billigare mobiltelefoner sällan är.

Vilken smartphone är mest prisvärd i test?

Tidningen M3, maj 2018: Testade 12 smarta mobiler under 4 000 kronor för att få fram vilken smartphone som är mest prisvärd 2018. Bäst i test blev Motorola Moto G6 Plus med 9 av 10 poäng.

Vad är det bästa smartphone 2020?

Bästa Smartphone 2020 1 Enastående skärm 2 Kompakt och lätt 3 Bra kamera 4 Dyr 5 Inte superbra batteritid 6 Stor skillnad mot Plus- och Ultra-modellen

Share this post