Frågor

Varfor kan jag inte betala med Qliro?

Varför kan jag inte betala med Qliro?

Om ditt köp inte godkänns när du försöker att betala med faktura kan det vara på grund av en av dessa orsakerna: För att betala med faktura ska du ha fyllt 18 år. Adressen du har angivit är felaktig – vid betalning med faktura ska godkänns endast leverans till din folkbokföringsadress.

Är Qliro pålitligt?

Likt Klarna är Qliro Group ett av Nordens största holdingbolag som erbjuder betalningslösningar till diverse butiker online. Att handla online genom Qliro är både smidigt och tryggt.

Hur betalar man med Qliro?

Med Qliro kan du dra nytta av betalningar via både faktura och delbetalning. Allting sköts smidigt online, eller via den dedikerade Qliro-appen. Där loggar du enkelt in via ditt BankID. Alla dina betalningar och fakturor samlas sedan tydligt uppställt i appen.

Hur får man faktura från Qliro?

Du får fakturan först när dina varor är skickade och har sedan 14 dagar på dig att betala den. På Qliro.com kan du se och ladda ner dina fakturor. Du kan alltid kontakta Qliros kundservice om du har frågor eller funderingar kring din betalning.

Är Qliro och Klarna samma?

Precis som med Klarna kan du välja att betala av allt direkt eller att dela upp betalningen genom tjänsterna Qliro Delbetalning samt Qliro Konto. I detta fall är du intresserad av Qliro Delbetalning och vill likt exemplet med Klarna betala tillbaka allt inom 1 år.

Hur mycket kan man ta på Qliro?

Qliro Samlingsfaktura Varje köp måste avse en kostnad på minst 200 kr upp till maxbeloppet på 30 000 kr. Flera delbetalningsköp kan vara igång samtidigt. Qliro sammanställer alla betalningar i en månadsfaktura via e-post och du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden.

Är Qliro som Klarna?

Varför tar Qliro kreditupplysning?

Mejlade och frågade vilken typ av upplysning de tar och fick följande svar. ”Vad bra att du hör av dig till oss. Vi gör en kreditanalys i samband med varje köp som en trygghet och säkerhet för dig som kund.

Har inte fått faktura från Qliro?

Innan du avslutar ditt köp kan du själv välja om du vill få din faktura via mail eller i pappersformat. Om du valt att få den via mail skickas fakturan ut i samband med att din vara lämnar lagret. Har du inte mottagit din faktura ber vi dig att kontrollera din skräppost.

Vem äger Qliro?

Qliro GroupQliro AB / Överordnad organisation

Är Qliro räntefritt?

Räntan är rörlig och kan justeras enligt punkt 9. Ett köp om 10 000 kr till 0% nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 39 kr i uppläggningsavgift ger en effektiv ränta på 1,57 %. Totalt belopp att betala blir 10 039 kr.

Vilken kreditupplysning använder Qliro?

Kreditupplysning hos Qliro UC använder sig av en klassificering från svag till utmärkt.

Share this post