Rekommendationer

Vad kostar Hyalase?

Vad kostar Hyalase?

Vad kostar borttagning av fillers med hyalase? Priset på det första behandlingstillfället är 2500 kr. Antal behandlingstillfällen varierar beroende på vilket område det gäller och vilken typ av fillers som ska tas bort.

Hur får man fillers att försvinna snabbare?

Om en injektionsbehandling går fel, innehåller mycket klumpar, ser orealistisk och onaturlig ut så kan detta korrigeras med hjälp av fillerborttagning. Vi använder en typ av fillerborttagning som bryter ner hyaluronsyra, vilket filler består av.

Varför migrerar filler?

Det finns lite olika teorier angående detta. Självklart handlar det bland annat om att man inte använt sig av en anpassad produkt för rätt injektionsområde. Det kan också i vissa fall handla om skickligheten hos injektionsbehandlaren. Skulle det hända att fillers migrerar så är massage ibland det enda som krävs.

Hur försvinner fillers?

Den hyaluronsyra som förekommer naturligt i kroppen och huden bryts ner av kroppen inom 1–2 dagar. Den hyaluronsyra som används i fillers har modifierats något, och därför tar det längre tid för kroppen att bryta ner den vilket innebär att den håller längre – normalt i 6 till 18 månader.

Hur lång tid tar det för Hyalase att verka?

De estetiska effekterna av Hyalase ses 48 timmar upp till två veckor efter behandling. Viss effekt kan ofta ses omedelbart eller successivt i samband med behandling. Vi har hyaluronidase naturligt i kroppen men till största del är animaliskt, och därför är risken för allergiska reaktioner relativt höga.

Kan fillers försvinna direkt?

Tuff fråga då olika fillers håller olika länge, om det är en hyaluronsyra-fil- ler från några av de ledande märkena på marknaden så försvinner de till 100 % och är det en hyaluronsyra-filler-pro- dukt som injiceras i Sverige så ska det med tiden försvinna till 100 %.

Hur lång tid tar det innan fillers försvinner?

Hur länge filler håller beror på vilket området som behandlas och ens egna ämnesomsättning och livsstil. Varje behandlingsområde i ansiktet har sin egna varaktighet och detta beror på vävnaden under huden samt aktiviteten av behandlingsområdet. Normalt sett varar de flesta behandlingar mellan fyra till tolv månader.

Varför håller inte fillers?

I kroppen finns enzymer som bryter ned hyaluronsyra och när man behandlar med fillers kommer resultatet därför inte att vara permanent eftersom det sakta bryts ned i huden.

När ser man resultat av fillers?

Vi behov lägger vi på en bedövningskräm, men oftast behövs inte ens det då även fillern innehåller bedövningsmedel. När ser jag resultat av behandlingen? Resultatet syns omgående, men det tar upp till 2 veckor innan eventuell svullnad har lagt sig och man ser slutresultatet.

Hur länge stannar filler?

Hur länge sitter fillers kvar?

Behandling av läppar varar oftast mellan 1-3 månader och upp till 6-12 månader. Det är väldigt svårt att bedöma den exakta nedbrytningstiden för varje individ. Behandling i ansiktet håller 6-12 månader och upp till 18 månader, beroende på vilket material som används.

Share this post