Rekommendationer

Vad ar 2 rok?

Vad är 2 rok?

I tvåor och treor är det ett halvt skåp som är frys. Antalet diskhoar i lägenheten syns på lägenhetsritningen. Rok står för ”rum och kök” och rokv betyder ”rum och kokvrå”. När det gäller våningsplan är våning 1 bottenplan.

Vad innebär ett rum och kök?

Rum = Med rum avses ett utrymme som har en golvyta av minst sju kvadratmeter och har direkt dagsljus. Som rum räknas inte kök, kokvrå eller hygienutrymme. Som rum räknas inte heller matrum i anslutning till kokvrå om matrummet tillsammans med kokvrån angivits som kök.

Vad finns i en kokvrå?

Kokvrå – Ett utrymme avsett för matlagning som har en golvyta mindre än sju kvadratmeter (bänkar, skåp och liknande inräknat), men så stort att en person kan vistas däri. Om utrymmet för matlagning har en golvyta av minst sju kvadratmeter räknas det som kokvrå om det saknar direkt eller indirekt dagsljus.

Hur stort är ett pentry?

En kokvrå, som har synonymen pentry, är ett ’rum med samma funktion som kök men av mindre storlek och med mindre omfattande inredning’. Observera att det fortfarande är en tolkningsfråga vad som kan anses vara ”mindre storlek” och ”mindre omfattande inredning”.

Vad är ett Kokskåp?

Ett kokskåp är ett skåp som har inredning och utrustning avsett för matlagning. Kokskåpet är mindre än pentryt och kokvrå.

Vad är en RoK?

RoK, förkortning för riddare och kommendör av Kungl. Maj:ts Orden, dvs.

Vad menas med tre rum och kök?

Med ett rum avses ett utrymme som har en golvyta på minst sju kvadratmeter och som har direkt dagsljus. Som rum räknas inte kök, kokvrå eller hygienutrymme. Som rum räknas inte heller matrum i anslutning till kokvrå om matrummet tillsammans med kokvrån anges som kök.

Vad är ett trinettkök?

Ett trinettkök är ett kök som är minimalt kök där man kan förvara, värma eller tillaga lite mat. Ibland benämns pentryn eller kokvråer som trinettkök men ett trinettkök brukar ligga mellan eller lite kokskåp och ett pentry.

Vad är en Trinett?

Trinett uttalas trin|ett [-et´] och är ett substantiv -en -er. Trinett betyder: minikök.

Har Kokskåp ugn?

Denna bostad är utrustad med dusch/wc, trinettkök som har kyl med isfack och kokplattor, ugn finns ej. Tillval säkerhetsdörr.

Share this post