Allmänning

Far man pengar tillbaka vid installt flyg?

Får man pengar tillbaka vid inställt flyg?

Alltid rätt till ombokning eller återbetalning Flygbolaget ska alltid erbjuda ombokning eller återbetalning. Det gäller oavsett orsak till att flyget ställs in, och oavsett när du fick informationen om att flyget var inställt.

Har inte fått pengar tillbaka?

Ta kontakt med Kronofogden om du inte får dina pengar Får du ändå inte dina pengar kan du vända dig till Kronofogden och ansöka om ett betalningsföreläggande. Ett betalningsföreläggande är ett sätt att få hjälp med att få betalt av någon som är skyldig dig pengar.

Hur begär man kompensation?

När du som kund ska få ersättning är huvudregeln att du ska ersättas det positiva kontraktsintresset, det vill säga, samma ekonomiska situation som om fönsterna hade levererats i tid utan fel. Den lag som stödjer detta är konsumentköplagen, hädanefter benämnd KKL.

Är LowFare ombokningsbar?

Här är de utökade villkoren för avgiftsfri ombokning på både inrikes och utrikes flygningar: Erbjudandet gäller endast LowFare och LowFare+ biljetter. I Flex-biljetter ingår detta redan som standard. Villkoren kan komma att ändras och det är då villkoren vid köptillfället som gäller.

Kan du avboka resan med Ving?

Vid avbeställning senare än 30 dagar före men tidigare än 7 dagar för avresa ska resenären betala 50 % av resans pris som avbeställningsavgift, dock lägst anmälningsavgiften. Vid avbeställning senare än 7 dagar före avresa ska resenären betala hela resans pris.

Vad kostar ombokning Norwegian?

Vi tar ut en serviceavgift (200 SEK per person, per väg) för bokningar och ändringar som görs via telefon eller på flygplatsen.

När flyger Norwegian igen?

Från och med idag 31 maj återupptar Norwegian flygningar i Sverige igen och utökar till 33 destinationer under våren och sommaren. Idag börjar Norwegian flyga inrikes till Umeå och Luleå från Stockholm samt utrikes till Oslo och Malaga.

Share this post