Allmänning

Varfor funkar inte mitt SIM-kort i iPhone?

Varför funkar inte mitt SIM-kort i iPhone?

Om SIM-kortet är skadat eller inte passar i SIM-facket ber du din operatör om att få ett nytt SIM-kort. Om du har överfört SIM-kortet från en annan enhet frågar du din operatör om SIM-kortet fungerar med din iPhone eller iPad.

När flytta över SIM-kort till ny iPhone?

Vänta på att mobilabonnemanget ska aktiveras på din nya iPhone. Ditt tidigare SIM-kort inaktiveras när mobilabonnemanget på din nya iPhone aktiveras. Om banderollen Slutför inställningen av din operatörs mobilabonnemang dyker upp på din nya iPhone trycker du på den.

Varför funkar inte min SIM-kort?

Kontakta din telefonoperatör och intyga att SIM-kortet har aktiverats. Om det var ett gammalt kort är detta steg inte nödvändigt. Gå sedan till Android-inställningar.

Hur aktiverar man SIM-kort iPhone?

Du trycker upp SIM-facket genom att sätta i ett gem eller ett SIM-utmatningsverktyg i hålet bredvid facket. Tryck inåt, mot iPhone-enheten, men tvinga det inte. Om du har problem med att trycka upp SIM-facket tar du med enheten till din operatör eller en Apple Store för hjälp.

Kan inte ansluta till SIM-kort?

Kontrollera att du har rätt typ av SIM-kort för telefonen och operatören….Åtgärda problem med att ansluta till mobilnätverk

  • Kontakta operatören om det visas ett felmeddelande om SIM-kortet.
  • Kontrollera att flygplansläget inte är aktiverat.
  • Återställ nätverksinställningarna.
  • Sök efter systemuppdateringar.

Vad försvinner när man byter SIM-kort iPhone?

sim-kortet påverkar inte vad du har för innehåll på telefonen. Du har alltså kvar alla bilder, appar osv efter att du byter sim-kort. Tidigare kunde kontakter sparas på sim-korten, men detta är väldigt ovanligt idag.

När ska man flytta över SIM-kortet?

Att sätta in SIM-kortet i den nya mobilen gör man inte förrän den är färdigkonfigurerad och allt man behöver är överfört från den gamla till den nya. Vänta alltså med att flytta SIM-kortet.

Kan inte aktivera iPhone 6?

Gör så här:

  • Se till att du har den senaste versionen av macOS eller den senaste versionen av iTunes.
  • Kontrollera att datorn har en internetuppkoppling.
  • Anslut iPhone till datorn med kabeln som medföljde iPhone. Leta rätt på din enhet på datorn.
  • Vänta medan din dator upptäcker och aktiverar iPhone-enheten:

Share this post