Populära

Vad har landet runt for mailadress?

Vad har landet runt för mailadress?

Landet runt ([email protected]) Babel ([email protected])

Var ställer man frågor till SVT?

För att lämna synpunkt eller få information om SVT:s program, kanaler och tjänster 08-784 20 00….Är du tittare och vill mejla SVT?

Var kan man klaga på SVT?

Synpunkter och klagomål på vår service och information kan skickas till Johan Bergman ([email protected]) som är chef för SVT Kontakt.

När öppnar Trafikverket se?

Skicka dina frågor och synpunkter via kontaktformuläret nedan. Ring 0771-171819, öppettider: måndag-onsdag, fredag 8.00-16.15, torsdag 8.45-16.15. För avbokning har vi öppet dygnet runt.

Är landet runt live?

Den ständiga resan genom och runt Sverige. Reportage, människor och möten i Sveriges mänskligaste tv-program. Programledare: Henrik Kruusval.

Varifrån sänds Sverige idag?

Sverige idag är nyhetsprogrammet med de största och intressantaste nyheterna från SVT:s 21 lokala nyhetsprogram. Programmet sänds från Umeå. Programledare är Frida Wengberg, Helena Wink och Per-Anders Fredriksson.

Vad håller SVT på med?

Vi har tv-kanalerna SVT1, SVT2, SVT Barn, SVT24 och Kunskapskanalen. Till detta har vi tjänsten SVT Play och apparna SVT Nyheter, SVT Barn, SVT DUO och SVT Sport.

Var klagar man på tv?

Du som mediekonsument kan bidra till granskningen av radio- och tv-kanaler genom att anmäla program du tycker bryter mot gällande regler. Din anmälan utgör underlag för granskningsnämndens arbete och kan bidra till att reglerna följs bättre.

Kan man anmäla SVT?

Om du tycker att ett program eller inslag bryter mot de regler och bestämmelser som finns för radio och tv kan du göra en anmälan till Granskningsnämnden, ett självständigt beslutsorgan inom Myndigheten för press, radio och tv. En anmälan görs enklast på myndigheten för press, radio och tv:s hemsida.

När uppdateras Trafikverkets hemsida?

Botten bevakar lediga tider på Trafikverkets hemsida dygnet runt helt automatiskt. Du behöver inte längre jaga provtider själv. Låt botten göra det istället. Botten i sig är programvara som tar information om lediga tider från Trafikverkets hemsida per automatik.

Hur länge har landet runt sänts?

Landet runt är ett nyhetsprogram som har sänts i Sveriges Television sedan 1988.

Hej våra kära följare! Ser att det är många som skickar skyltbidrag, tävlingssvar och tips här, mejla dem gärna till [email protected] så missar vi dem inte.

Vem är ansvarig utgivare för SVT?

Vill du kontakta ansvarig utgivare? Här är de respektive undersidornas ansvariga utgivare: Riksnyheterna (svtnyheter.se, SVT Nyheter-appen, Rapport, Aktuellt, Morgonstudion, Nyheter på lätt svenska, SVT Forum, text-tv, väder, SVT Pejl): Charlotta Friborg.

Vem sitter i Granskningsnämnden?

Ledamöter: justitierådet Dag Mattsson (ordförande) bankjuristen Ulrika Hansson. journalisten Clas Barkman.

Vem granskar tv?

Granskningsnämnden för radio och tv (GRN) Granskningsnämnden prövar om innehållet i radio- och tv-sändningar följer de regler som finns i sändningstillstånden och radio- och tv-lagen.

Var sänds landet runt ifrån?

Sedan 2010 sänds programmet från Göteborg.

Vart kan man se gamla Uppdrag granskning?

Se Uppdrag granskning – SVT Play – Gratis streaming på Webb-TV.nu.

Share this post