Allmänning

Finns det internet pa kryssning?

Finns det internet på kryssning?

Royal Caribbean VOOM, den snabbaste internetuppkopplingen till havs, finns nu på alla Royal Caribbeans fartyg. Vårt Wi-Fi ombord är sex gånger snabbare än på något annat kryssningsfartyg i världen, så vår internetanslutning skiljer sig från allt som du tidigare har upplevt på ett kryssningsfartyg.

Finns det WiFi på Tallink?

Megastar / WiFi Premium Köp en snabbare WiFi-premiumanslutning till din resa! Du kan köpa tjänsten från fartygets info. Vi garanterar en minsta hastighet på 1 mb/sek.

Har man täckning på kryssning?

Alla stora rederier erbjuder redan mobiltelefontjänster på öppet hav, inne i fartyget. I det här fallet måste du konfigurera telefonen, för att ditt företag måste hjälpa dig, Cellulär till sjöss, till exempel för Norwegian Cruise Line.

Vilket kryssningsfartyg ska man välja?

Välj det fartyg som är rätt för dig och ditt sällskap För familjer med yngre barn är Royal Caribbean och MSC Cruises ett bra alternativ. Fartygen är stora och har aktiviteter för alla åldrar, flera pooler, shower och mycket mer. Reser du tillsammans med din partner rekommenderar vi det lite lyxigare Celebrity Cruises.

Finns wifi på Silja Line?

Observera att uppkopplingens kvalitet och hastighet kan variera ombord, särskilt ute till havs. Inloggningsinstruktioner för Wi-Fi: Välj först domännamnet för det aktuella fartyget (SSID). Öppna webbläsaren och ange din åttasiffriga wifi-kod, som finns på boardingkortet, i rutan för att skapa anslutningen.

Kan man dricka kranvatten på kryssning?

Det går bra att dricka kranvattnet ombord på alla våra fartyg men det går även att köpa vatten på flaska i butikerna och restaurangerna ombord. Tillbehör för barn och hyttönskemål, läs mer här.

Vad är en e hytt?

Executive suite med balkong Hytten har plats för 2 personer och ligger i aktern på däck 9.

Får man ha med sig mat på Viking Line?

Det är inte tillåtet att utan tillstånd ta ombord, tillreda eller konsumera livsmedel som smörgåsar, matlådor, snabbmat eller stora mängder frukt och grönsaker. Vattenkokare, doppvärmare eller andra redskap avsedda för tillagning får inte heller tas ombord.

Kan man dricka kranvatten på Viking Line?

Dessutom är alla våra resmål cykelvänliga. Ta med din egen vattenflaska och fyll på med kranvattnet ombord.

När får man kliva ombord på Cinderella?

* Resenärer som anländer efter kl 16.10/16.00, eller kl 16.45 för Early Boarding till Cinderella Spa, får gå ombord vid ordinarie ombordstigningstid.

Share this post