Allmänning

Vad kostar Hasttaxi?

Vad kostar Hästtaxi?

– Det finns hästlastbilar, men då samlar man ofta flera hästar på samma transport. De har ofta mer fasta rutter och kör kanske inte ut i skogen och hämtar upp en häst. Skillnaden här är att man kan köra in på mindre gårdar och från dörr till dörr. Priset för hästtaxin är 80 kronor exklusive moms per mil.

Vad kostar det att transportera en häst?

Räkna med att det kostar minst 10 000 kronor för att hyra ett släp förutsatt att du inte behöver släpet under en mycket kort tid. Då kan det finnas att hyra för omkring 1500 kronor per dygn.

Hur fraktas en häst med flyg?

Före flygningen promenerades hästarna för hand, för att få röra på sig ordentligt innan de gick in i containrarna. Sedan drogs de med hjälp av en bil fram till planet, där de lastades in via en skylift och rullades in i planet. Ett flygplan lastat med hästar har inte många likheter med ett passagerarplan.

Vad kostar Hästtransportör?

Kostnaden för hästtransport Räkna med att det kostar minst 10 000 kronor för att hyra ett släp förutsatt att du inte behöver släpet under en mycket kort tid. Då kan det finnas att hyra för omkring 1500 kronor per dygn.

Vilka hästtransporter finns det?

Hitta transporten som passar hästarna dig och plånboken bäst….Låt hästen resa med stil.

Modell Pris Kommentar
Henra Amazone XXL Premium 115800 Tilltagen ventilation
Värmlandsvagnen Classic XL 64900 Helvit interiör
Umesläp B50 97000 För frontlastning
Thule Horseline 46900-62000 Finns i olika varianter

Vad kostar det att flyga en häst till USA?

VM närmar sig med stormsteg och nu är det snart dags för de första svenska tävlingsdeltagarna att åka. Kostnaden för att flyga 18 svenska hästar till Tryon beräknas bli runt tre och en halv miljoner kronor. I summan inkluderas också övervikten.

Hur länge får man köra med häst?

Du får transportera dina djur upp till 8 timmar. Om transporten uppfyller vissa krav kan du få transportera dem mer än 8 timmar. De kraven är att: det ska finnas tillräckligt mycket strö på golvet för att djuren ska ha det bra.

Share this post