Trendig

Var finns Kodskaparen?

Var finns Kodskaparen?

Kodskaparen är en säkerhetsfunktion för din Facebook-app som används med tvåfaktorsautentisering. När du slår på den genererar din telefon en särskild säkerhetskod som du kan använda för att verifiera att det är du när du loggar in från en ny enhet eller webbläsare.

Får ingen sms kod Facebook?

Om du har konfigurerat Facebook-sms men inte får meddelanden från Facebook: Kontrollera först att du har gjort inställningar för de aviseringar du vill få via sms genom att öppna aviseringsinställningarna. Testa att ta bort numret och sedan återaktivera Facebook-sms.

Har fått Återställningskod från Facebook?

Om du har fått ett e-postmeddelande för återställning av ditt Facebook-lösenord som du inte har begärt, är det troligt att någon har angett din e-postadress eller ditt användarnamn av misstag och försökt logga in på sitt eget konto. Det händer ofta om du har ett populärt användarnamn eller en populär e-postadress.

Vad är min sms kod?

Om du har lagt till ett telefonnummer för återställning i kontot kan Google sms:a dig en kod. Med hjälp av den här koden kan du återställa lösenordet och få åtkomst till kontot igen. Läs mer om hur du använder mobilen som återställningsalternativ.

Hur hittar jag Kodgeneratorn?

Hur får jag min säkerhetskod för att logga in på Facebook?

  1. Du kan använda en sexsiffrig sms-kod som skickas till din mobiltelefon.
  2. Med en säkerhetskod från kodgeneratorn.
  3. Genom att trycka på säkerhetsnyckeln på en kompatibel enhet.
  4. Med en säkerhetskod från en tredjepartsapp som du har kopplat till ditt Facebook-konto.

Vart skriver man in verifieringskoden?

Använda koden som visas på din betrodda enhet

  1. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord på en ny enhet eller webbläsare.
  2. Leta efter en inloggningsnotis på en av dina betrodda enheter.
  3. Tryck på Tillåt för att få din verifieringskod.
  4. Ange verifieringskoden på din andra enhet för att slutföra inloggningen.

Får inga Verifierings sms?

Du fick ingen verifieringskod Om vi upptäcker något ovanligt med hur du loggar in, till exempel din plats, kanske du inte kan få en verifieringskod via sms. Om ett sms med en verifieringskod har skickats till telefonen kontrollerar du att abonnemanget och den mobila enheten har stöd för sms.

Får sms från Facebook?

Om du får e-postaviseringar eller sms för ett Facebook-konto som inte tillhör dig är det möjligt att någon annan har försökt lägga till din e-postadress eller ditt mobilnummer på ett konto, eller har försökt skapa ett nytt konto med din e-postadress eller ditt mobilnummer.

Var hittar jag Kodgeneratorn?

Du har angett i facebooks inställningar att du ska ha sk ”2FA” tvåfaktorautensiering, dvs ditt lösenord och en kod gererat av, i ditt fall då facebook kodgenerator tydligen. Den ska genera fram ett sexsiffrigt tal som du skriver in där.

Hur hittar man Kodgenerator Facebook?

Du har angett i facebooks inställningar att du ska ha sk ”2FA” tvåfaktorautensiering, dvs ditt lösenord och en kod gererat av, i ditt fall då facebook kodgenerator tydligen.

Share this post