Populära

Far man ha hund i forsta klass SJ?

Får man ha hund i första klass SJ?

Du kan ta med dig två sällskapsdjur kostnadsfritt Djur ska placeras på golvet och får inte vara uppe på sätet. Har du ett större husdjur eller om du vill ha mer utrymme tillkommer en kostnad som motsvarar priset för en ungdomsbiljett (16 år) på sträckan.

Hur mycket kostar det att ha hund på tåg?

Att åka tåg med SJ är gratis för hundar och andra djur. Varje person får ta med sig upp till 2 hundar utan kostnad, så länge de får plats vid golvet under ens sittplats.

Kan jag ta med min hund på flyget?

Små katter eller hundar kan resa i kabinen på flygningar inom Schengen och/eller EU . Vi accepterar upp till två husdjur i kabinen per flyg (upp till tre mycket små valpar eller kattungar i samma bur kan bokas som ett djur).

Får man ha med sig hund på tåget?

Djur på dagtåg Reser du med dagtåg kan du ta med dig två sällskapsdjur utan kostnad så länge de får plats på golvet vid din sittplats. Har du ett större sällskapsdjur eller om du vill ha större utrymme tillkommer en kostnad som motsvarar priset för en ungdomsbiljett (16 år) på sträckan.

Får man ha hund på pendeltåg?

Resa med lokaltrafik På bussen ska du sitta långt bak. På de moderna tunnelbanetågen är pälsdjur tillåtna i mittsektionen på varje vagn. I de äldre tågen kan du sitta i de vagnar där en liten hundsymbol vid dörrarna visar att djur är tillåtna. Samma sak gäller för pendeltågen.

Får man ta hunden med sig på tåget?

Kan man ta med hund på bussen?

Ha djuret i koppel, bur eller väska. Djur reser utan extra kostnad. Pälsdjur ska resa längst bak i fordonet för att underlätta för personer som är allergiska.

Vilka hundar får flyga i kabinen?

Husdjur i kabinen: Endast hundar och katter får följa med i kabinen (med undantag för SAS Business, där inga husdjur är tillåtna). Övriga djur måste placeras i lastutrymmet. Djur som reser i kabinen räknas som handbagage. Maxmått bur/väska är 40 x 25 x 23 cm, maxvikt djur + bur är 8 kg.

Får hundar åka pendeltåg?

På bussen ska du sitta långt bak. På de moderna tunnelbanetågen är pälsdjur tillåtna i mittsektionen på varje vagn. I de äldre tågen kan du sitta i de vagnar där en liten hundsymbol vid dörrarna visar att djur är tillåtna. Samma sak gäller för pendeltågen.

Share this post