Allmänning

Hur far man tillbaka pengarna for ett spel pa Steam?

Hur får man tillbaka pengarna för ett spel på Steam?

  1. Gå till Steams hjälpsida, help.steampowered.com, och logga in med ditt Steam-konto.
  2. När du har loggat in, klicka på Köp.
  3. Hitta köpet som du vill få en återbetalning för och klicka på det.
  4. Välj problemet som du har med produkten.
  5. Klicka sedan på

Hur man sätter in pengar på Steam?

Klicka på ditt profilnamn i det övre högra hörnet och välj Kontouppgifter. Klicka på ”+ Lägg till pengar till din Steam-plånbok”, välj belopp och fortsätt till kassan.

Hur mycket kostar ett Steam konto?

Om accountet redan har spelen så kostar det inte, annars kostar det att köpa från deras shop.

Varför kan jag inte köpa på Steam?

Vad kan jag göra åt det? Om du försöker att köpa genom Steams webbplats, testa att köpa genom Steam-klienten istället (eller vice versa). Inaktivera eller ta bort eventuella IP-proxy- eller VPN-program som du använder, starta om datorn och gör ett nytt försök med köpet.

Vad är Steam Wallet?

Tillgångar i din Steam-plånbok kan användas för inköp av ett spel via Steam eller i ett spel som stödjer Steam-transaktioner. Du kommer få möjlighet att granska din beställning innan den slutförs.

Var köper man presentkort på Steam?

Steams plånbokskoder och presentkort säljs över hela världen. Du kan köpa dem i tusentals butiker, inklusive webbutiker, med dina lokala betalningsmetoder.

Är Steam konto gratis?

Med din Steam-plånbok kan du köpa föremål och spelinnehåll till gratisspel för att anpassa spelupplevelsen om det stöds av det specifika spelet. Behöver jag ett kreditkort för att spela? [avsnitt id=payment]Nej, gratisspel är gratis att ladda ner och spela.

Vad är ett Steam konto?

Steam är en bredbandsplattform för direkt leverans av programvara och innehållshantering. Det är en integrerad del av all programvara från Valve. Låter dig köpa och ladda ned spel, direkt via internet. Låter dig registrera Valve-spel från återförsäljare liksom vissa tredjepartsspel.

Share this post