Trendig

Vad man ska saga till sin frisor?

Vad man ska säga till sin frisör?

Linda in det om du inte är nöjd Om du ändå inte är nöjd med resultatet: var rak och ärlig. De flesta frisörer vill att du ska gå därifrån nöjd, så var trevlig och säg vad du menar.

Vad händer om man inte är nöjd hos frisören?

Om du och frisörsalongen inte kommer överens kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att få tvisten prövad. ARN kan pröva tvisten om frisörbehandlingen kostat mer än 500 kronor. När du vill anmäla till ARN är det bra om du har dokumenterat felet och tagit bilder som tydligt visar felet.

Måste man prata med frisören?

”Kommer fortsätta prata” Den tydligaste indikationen, enligt frisörerna vi pratar med, att någon inte vill prata under klippningen är när kunden tar fram en av tidningarna som brukar finnas på spegelborden.

Hur ofta kan man bleka håret?

Hur ofta man kan slinga sitt hår utan att det ser slitet ut beror dock lite på hur kvalitén på håret var från början. Har man tunt och fint hår bör man vänta åtminstone 8-10 veckor innan man gör om färgbehandlingen, men har man ett tjockare hår kan det räcka med 6-8 veckor.

Hur lång tid tar en Damklippning?

Klippning

Klippning Pris
Klippning – dam. Tidsåtgång: 45 min (rek). 655 kr
Klippning – herr. Tidsåtgång: 30 min (rek). 505 kr
Klippning – student, dam. Tidsåtgång: 45 min (rek). 555 kr
Klippning – student, herr. Tidsåtgång: 30 min (rek). 455 kr

Hur hittar man en bra frisör?

Fyra saker att tänka på när du väljer frisör

  1. Var tydlig med vad du vill. Det finns frisörer som är nischade mot att klippa kvinnor, det finns dem som främst klipper barn eller män.
  2. Be frisören att klippa lite och sen öka på
  3. Hitta din favorit.
  4. Hitta din lokala förmåga.
  5. Regelbundenhet.

Kan man anmäla en frisör?

– ARN kan vara en möjlighet för en frisör företagare som kanske har en missnöjd kund som man inte kommer överens med. Då kan man säga att “du kan vända dig till ARN för att få ditt ärende prövat”.

Vad kan en frisör göra?

De flesta frisörer klipper både män och kvinnor men det finns de som är specialiserade som dam- eller herrfrisör. En frisör gör också kemiska behandlingar som permanent, färgning och blekning. Andra tekniker är till exempel uppsättningar, läggningar och hårförlängningar.

Hur lång tid tar det att färga håret hos frisör?

Man kan säga att det i genomsnitt kan ta allt mellan 30 minuter och tre timmar. Men som sagt, exakt hur lång tid beror på dina förutsättningar (hur ditt hår ser ut innan) och önskemål (hur du vill att resultatet ska bli).

Share this post