Frågor

Hur avregistrerar man SMS?

Hur avregistrerar man SMS?

Avreg.se är en portal för att meddela företag att ta bort telefonnummer från SMS-listan för framtida smsutskick. När du fyller i ditt telefonnummer och skickar till oss så skickar vi ett meddelande till företaget som skickat dig SMS och ber de att ta bort dig från sin lista.

Hur skriva ett SMS?

Skicka och ta emot sms med Messages

  1. Öppna Messages-appen .
  2. Tryck på Skriv .
  3. I fältet Till anger du namn, telefonnummer eller e-postadresser som du vill skicka meddelande till. Du kan även välja bland dina favoritkontakter eller hela kontaktlistan.

Kan inte skicka sms till 71550?

Sms utskick från företag man tidigare har handlat från, Det framgår i smset att man kan avregistrera sig om man inte vill ha fler reklam på sms men går ej att avregistrera sig! Utger sig för att vara olika företag. ”Avreg.? SMS:a NIStop till 71550” vilket säkert är ett betal-sms.

Kan inte avregistrera sms?

Vill du avregistrera dig från sms-utskick kan du följa den länk som finns i sms-utskicket så slutar du motta sms från oss. Du kan även läsa mer om avregistrering av SMS här. Vill du inte få fler sms från Plan International Sverige? Skicka STOPP till 72910.

Varför får jag inte sms?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden Kontrollera att du har den senaste versionen av Messages. Om du har ett SIM-kort, kontrollera att det sitter rätt. Logga in på appen Project Fi om du använder den. Verifiera att Messages är inställt som standardapp för sms.

Vad är 71550?

Avreg: SMSa ELLOSSTOPP till 71550. Personen som anmälde företaget menar att reklamen är vilseledande eftersom Ellos inte tillägger att speciella villkor gäller för ”30 procent rabatt på märkesvara”. I smset står att man får 30 procent rabatt på märkesvara utan någon form av upplysning om att villkor finns.

Varför går det inte att skicka bilder på SMS?

Kontrollera om operatören stöder sms, mms eller RCS-meddelanden. Kontrollera om du har signal. Kontrollera om flygläget är aktiverat. Stäng i så fall av det.

Kan inte SMSa 71550?

Kan man radera iMessage?

Markera det eller de meddelanden du vill ta bort (1). Peka därefter på Papperskorgen för att slänga dem (2). Du får bekräfta borttagningen av meddelandena genom att peka på Radera meddelanden.

Share this post