Populära

Hur gor man for att starta en grupp pa FB?

Hur gör man för att starta en grupp på FB?

Det enklaste är att skapa en Facebookgrupp på datorn. Logga in som vanligt på Facebook, klicka på pilen uppe till höger och välj Hantera grupper, Skapa grupp. Ge gruppen ett namn och välj sekretessnivå. Väljer du Offentlig grupp är den öppen för alla medan Sluten grupp bara låter medlemmar se vad som skrivs.

Vad är en Facebookgrupp?

En grupp kan beskrivas som ett begränsat rum på Facebook, ett rum där bara vissa personer släpps in. Du kan alltså välja att dela bilder, filmer och åsikter med några få utvalda personer. I sin enklaste form kan Facebook-grupperna användas om du vill hålla kontakt med släkten eller några utvalda vänner.

Hur hittar man en grupp på Facebook?

Tryck på längst upp till höger i Facebook, bläddra ned och tryck på Grupper. Tryck på Upptäck högst upp. Rulla ned för att se Vänners grupper, Populärt i närheten eller Fler förslag.

Kan inte bjuda in till Facebookgrupp?

Från nyhetsflödet klickar du på Grupper i menyn till vänster och väljer din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Klicka på + Bjud in nedanför omslagsfotot. Välj Bjud in med e-post.

Kan man se andras grupper på Facebook?

Öppna grupper är just öppna – vem som helst kan gå med utan att behöva godkännas. Inlägg på öppna grupper är offentliga och kan ses av vem som helst. Dina vänner kan se vad du har skrivit i öppna grupper, och det kan dessutom dyka upp i deras nyhetsflöden.

Var hittar jag mina grupper?

Logga in på Google Grupper. Klicka på namnet på en grupp. Klicka på Gruppinställningar till vänster. Välj ett alternativ under Vilka kan se gruppen.

Varför kan jag inte bjuda in till evenemang på Facebook?

Du måste kanske klicka på Visa mer. Gå till evenemanget. Klicka på Bjud in högst upp nedanför omslagsbilden. Om du vill bjuda in vänner som inte har ett Facebook-konto anger du deras e-postadresser eller telefonnummer.

Hur lägger man till någon i en grupp på Messenger?

Från Chattar öppnar du konversationen som du vill lägga till någon i. Tryck på personens eller personernas namn högst upp i konversationen. Tryck på Lägg till personer eller Skapa grupp md [vännens namn]. Välj eller skriv in namnen på de personer du vill lägga till och tryck på OK.

Share this post