Populära

Hur uppdaterar man en gammal iPad?

Hur uppdaterar man en gammal iPad?

Anslut enheten till en strömkälla och anslut till internet via wifi. Gå till Inställningar > Allmänt och tryck sedan på Programuppdatering. Om du ser två programuppdateringsalternativ väljer du den du vill installera. Tryck på Installera nu.

Är min iPad för gammal för att uppdatera?

Om du fortfarande inte kan installera den senaste versionen av iOS eller iPadOS försöker du hämta uppdateringen igen:

  • Gå till Inställningar > Allmänt > [enhetens namn] lagring.
  • Hitta uppdateringen i listan över appar.
  • Tryck på uppdateringen och tryck sedan på Radera uppdatering.

Hur synkar man iPhone och iPad?

Se först till att du är inloggad på samma Apple ID-konto på båda enheterna och att båda enheterna har Wi-Fi aktiverat. I avsnittet iCloud i inställningarna ser du en lista över appar som kan synkroniseras över alla dina enheter, och du kan aktivera eller inaktivera synkronisering för var och en individuellt.

Kan man uppdatera iPad?

Uppdatera iPad manuellt Öppna Inställningar > Allmänt > Programuppdatering. På skärmen visas vilken version av iPadOS som är installerad och om det finns någon uppdatering tillgänglig. Du stänger av automatiska uppdateringar genom att öppna Inställningar > Allmänt > Programuppdatering > Uppdatera automatiskt.

Varför går det inte att Synkronisera min iPhone?

Gör så här om ditt innehåll inte synkroniseras: Starta om datorn och iOS- eller iPadOS-enheten. Kontrollera att du har den senaste iTunes-versionen och de senaste programuppdateringarna för din enhet om du använder iTunes på macOS Mojave eller tidigare på en pc.

Varför uppdaterar inte min iPad?

Om du inte aktiverade automatisk uppdatering första gången du ställde in iPad gör du följande: Öppna Inställningar > Allmänt > Programuppdatering > Uppdatera automatiskt. Slå på Hämta iPadOS-uppdateringar och Installera iPadOS-uppdateringar.

Kan inte se Batterihälsa iPad?

Batterihälsa. Från och med iOS 11.3 har iPhone 6 och senare versioner nya funktioner som visar batterihälsa och en rekommendation om batteriet behöver bytas. De finns i Inställningar > Batteri > Batterihälsa.

Share this post