Populära

Hur manga forhallanden overlever otrohet?

Hur många förhållanden överlever otrohet?

Av de intervjuade var det bara 33 procent som trodde att en relation skulle överleva en otrohetsaffär. Men så många som 94 procent av relationsrådgivarna menade tvärtemot att en relation har väldigt stora chanser att kunna gå vidare.

Kan man lita på någon som varit otrogen?

Du ska inte ha någon kontakt med den du har varit otrogen med. Det spelar ingen roll hur schysst den personen är, och om den har behov av att prata. Du måste klippa alla band. Om den personen söker kontakt är det viktigt att berätta det för din partner.

Hur mår den som varit otrogen?

Resultaten av studien visade sig sedan att den bedragna partnern var mer benägen ge sin otrogna partner skulden för otroheten än sig själva. De upplevde också att de var mer deprimerade, hade mer ångest efter att otroheten avslöjats.

Kan inte komma över min mans otrohet?

De flesta tror att de vet hur de skulle agera om de fick veta att deras partner varit otrogen….De 5 bästa sätten att komma över otrohet

  1. Acceptera dina känslor men hämnas inte.
  2. Försök ta hand om dig själv.
  3. Ta reda på fakta, men undvik att skuldbelägga.
  4. Skriv ner dina tankar.

Vilken personlighetstyp är oftast otrogen?

Typ 1: Lätt att känna sig låg och stressad Att ha en jobbig period där man mår dåligt, känner sig stressad, kritiserad och inte får uppskattning kan göra att steget till otrohet inte blir lika långt. Och har man oftare sådana perioder är risken alltså större.

Vilka typer är otrogna?

Genom olika studier och enkäter via olika otrohetssajter har man nu kommit fram till exakt vilka som är de vanligaste typerna som är otrogna….9 vanligaste typerna som vänsterprasslar

  1. Långa killar.
  2. Rock N’ Roll fans.
  3. Fransmän/fransyskor.
  4. Blonda kvinnor.
  5. Twitteranvändare.
  6. Kvinnliga lärare.
  7. Shopaholics.
  8. Killar som jobbar inom IT.

Share this post