Trendig

Kan man lyssna pa gamla rostmeddelanden?

Kan man lyssna på gamla röstmeddelanden?

När du får ett röstmeddelande kan du lyssna av meddelandet från aviseringen på telefonen. Svep uppifrån och ned på skärmen. Tryck på Röstbrevlåda .

Hur lämnar man ett röstmeddelande?

Du kan välja att lämna ett röstmeddelande direkt till en person. Du behöver inte prata med personen först. Knappa in *55 följt av personens anslutning. Du kopplas direkt till personens röstbrevlåda och kan lämna ett meddelande.

Kan man spara ett röstmeddelande?

Hur länge sparas ett meddelande i min röstbrevlåda? Nya meddelanden som inte lyssnats av sparas i tio dagar. Meddelanden som är avlyssnade sparas i tre dagar. Det går inte att permanent spara ett meddelande i röstbrevlådan, men du kan välja att spara ett avlyssnat meddelande i ytterligare 10 dagar.

Hur tar man bort hälsningsfras?

Kontakta vår Kundservice så hjälper de dig att ta bort röstbrevlådan. Tänk på att alla meddelanden och hälsningsfraser kommer raderas.

Kan inte lyssna på mobilsvar?

Ring 133 från din mobil inom Sverige, lyssna på informationen. Tryck siffran 1 på din mobil. Ditt Mobilsvar kopplas in inom ett par timmar. Du som har ett Telia Kontantkort behöver först registrera ditt kontantkort innan du kan aktivera tjänsten Mobilsvar.

Hur lyssnar man på gamla röstmeddelanden Telenor?

Så här gör du för att: För att lyssna av meddelanden ringer du till 888, eller till +46 708 222 888 om du ringer från en annan telefon än din egen. Ring till 886 för att ändra kod. Detta fungerar inte om man är utanför Sverige.

Vad säger man i ett röstmeddelande?

Om du spelar in egna hälsningsfraser för ”Ej svar” och ”Upptaget” kan du välja själv vad som ska sägas. Exempel: ”Hejsan du har kommit till Anna Andersson, jag kan inte ta ditt samtal just nu, men lämna gärna ett meddelande efter tonen eller tryck noll för att kopplas till en av mina kollegor.”

Hur lägger man till telefonsvarare?

Så här spelar du in en ny hälsning:

  1. Öppna Google Voice-appen .
  2. Tryck på menyn.
  3. I avsnittet Röstbrevlåda trycker du på Hälsningsmeddelande.
  4. Tryck på Spela in en hälsning.
  5. Tryck på Spela in .
  6. Spela in din hälsning och när du är klar trycker du på Stopp .
  7. Välj vad du vill göra med inspelningen:

Hur sparar man röstmeddelanden från Iphone?

Du kan också göra följande: Trycka på Röstbrevlåda och sedan trycka på ett meddelande. Meddelanden sparas tills du raderar dem eller tills din operatör raderar dem.

Hur sparar man röstmeddelanden Telenor?

Ring 885, 888 eller 0708-222 888 följ instruktionerna för hur man spelar in en hälsningsfras. Spela in den första och tryck 2 för att spara och arkivera den. Spela sedan in den andra genom att trycka 3 för Inställningar, sen 1 för Inställning för hälsningsfras och sedan 3 för att Spela in en tillfällig.

Hur tar man bort röstsvar?

Ta bort röstmeddelanden på AT & T. steg 1. Öppna appen Telefon, tryck på 1 i rutan och tryck på telefonsamtalikonen för att ringa upp röstbrevlådan. steg 2. Ange nummer 1 för att lyssna på röstmeddelandena, välj en oönskad röstmeddelande och klicka på 7 för att radera röstbrevlådan.

Hur får man bort telefonsvarare?

Du kan avaktivera telefonsvararen genom Mitt Konto, men också genom att slå *115# och trycka på luren, eller ringa 210 från din mobiltelefon och välja val 3. För kontantkort är telefonsvararen aktiverad från början. Skulle du vilja avaktivera telefonsvararen ringer du 212.

Share this post