Allmänning

Vad ar konfidentiell information?

Vad är konfidentiell information?

Konfidentiellt betyder ungefär detsamma som enskilt.

Kan vara privat korsord?

Synonymer till privat

  • enskild, individuell, personlig, egen; intern, sluten; intim, förtrolig, en famille; hemlig, konfidentiell. motsatsord. offentlig, allmän.
  • Användarnas bidrag. ensak, civil.

Vad menas med riktighet?

Ordet riktighet är en synonym till sanning och korrekthet och kan bland annat beskrivas som ”egenskapen att vara riktig eller korrekt”. Ordet används i uttrycket ”det äger sin riktighet” som betyder ”det är riktigt”.

Hur stavas konfidentiellt?

Hur används ordet konfidentiell? Ordet konfidentiell används oftast mitt i en mening och uttalas precis som det låter. Det kan även användas i mer formella sammanhang.

Vad är tvetydig?

Betydelse: Som kan tydas på två sätt; äfven figurativt: opålitlig.

Vad är riktighet och precision?

Riktighet anger mätvärdenas genomsnittliga överensstämmelse med det sanna värdet. Noggrannhet anger spridningen kring det sanna värdet. Här är komplikationen att vi oftast inte känner till det sanna värdet i vår verksamhet. Precision anger spridningen kring mätseriens medelvärde eller tyngdpunkt, dvs.

Vad är välvda ögonbryn?

Se nedan vad välvd betyder och hur det används på svenska. Välvd betyder ungefär detsamma som krokig.

Vad betyder okonventionella och tvetydiga?

Se nedan vad okonventionell betyder och hur det används på svenska. Okonventionell betyder i stort sett samma sak som självständig. Person som är fri från konventionella uppfattningar eller obunden av konvenansens regler.

Är ilskna?

Ilskna betyder i stort sett samma sak som tappa besinningen.

Är konfidentialitet ett ord?

Vad innebär mätnoggrannhet?

Mätnoggranhet. Anger hur stort det totala mätfelet blir med avseende på hur stort fel som kan göras avläsning och vilken precision mätinstrument har samt hur stort felet i själva mätmetoden är.

Är anställningsavtal konfidentiella?

Enligt klausul står det: ”Detta avtal och dess innehåll är konfidentiellt och parterna förpliktar sig att inte delge innehållet i avtalet till andra än parterna” – i avtalet är lön specificerat.

Share this post