Trendig

Hur mycket bensin drar en Honda CR-V?

Hur mycket bensin drar en Honda CR-V?

Bränsleförbruknng: Blandad körning 8,2 (bensin man). 7,4 (diesel automat). Co2-utsläpp: 190 g/km (bensin manuell), 195 g/km (diesel automat).

Hur långt går en Honda CRV?

Det är möjligt att köra upp till 2 km helt på el beroende på förhållanden som last, trafik och vägtyp. När kraften börjar ta slut laddar generatorn batteriet.

Vad betyder CR-V?

Femte generationen Honda CR-V. Honda CR-V är en japansk bil, utformad efter Honda Civic och kom till då en mindre stadsjeep efterfrågades från Honda. Honda CR-V började produceras 1997 och har sedan dess kommit i fyra generationer. Bilen finns både med två- (2wd) och fyrhjulsdrift (4wd).

Vilka laddhybrider finns det?

Kia XCeed 1,6 Plug-in Hybrid. Mini Countryman Cooper SE All4. Peugeot 3008 Plug-in Hybrid 4WD 300. Renault Megane Sport Tourer E-Tech 160 Plug-in Hybrid.

När byter man kamrem på Honda CR V?

Honda CR-V

Motor År Kamrem (Månader)
2 1997-02 60 Månader/96 (98>)

Med blandad körning ligger jag på 4,5-4,6 l per 100 km. Det är fantastiskt bra för en så stor och tung bil. Förutom att bilen är bekväm och bränslesnål är det den goda kvaliteten som sticker ut, tycker Mats.

Hur långt kommer man med en xc70 D5?

En fulladdad V60 D6/D5 som startar i Hybrid-läge visar ett eDTE-startvärde på upp till 45 km (27 miles).

Var tillverkas Honda Hrv?

Honda HR-V är en subcompact crossover SUV tillverkad av japanska Honda. Produktionen av första generationen startade 1999 och såldes i Europa, Japan och vissa delar av Asien-Stillahavsområdet fram till 2006.

Har Honda CR-V elektronisk bränsleinsprutning?

Därför har bilen försetts med ett antal samverkande funktioner som låsningsfria bromsar, EBD (elektronisk bromskraftfördelning), TCS (Traction Control System), en funktion som hämmar sladd i sidled och det elektroniska gasreglagesystemet DBW.

Share this post