Populära

Kan man lana ut 24 timmars biljett Ostgotatrafiken?

Kan man låna ut 24 timmars biljett Östgötatrafiken?

För att kunna låna ut skapar du först ett konto hos oss, i appen eller här på webben, och registrerar de mobilnummer du vill ansluta. Det är dock inte möjligt att låna ut enkelbiljetter, 24-timmarsbiljetter, 30-dagarsbiljett Fritid eller andra specialbiljetter.

Hur länge gäller SL biljett reskassa?

Du kan välja att skriva ut den på papper eller ladda den på ett SL Access-kort. Biljett laddad på ett SL Access-kort gäller i 75 minuter från det att du börjar använda den. Biljett utskriven på papper gäller i 75 minuter från det att du köper biljetten.

Vad kostar en SL resa med reskassa?

Reskassa vuxen

Enkelbiljett reskassa Pris Giltighet
en zon 27 kr 75 min
två zoner 54 kr 90 min
tre zoner 81 kr 120 min
fyra zoner 108 kr 120 min

Vad är Stadszon?

Liten zon – 8 km i diameter. I norra och östra Skåne är den lilla zonen 18 km i diameter. Stadszon är alltid liten zon. Mellanzon – 35 km i diameter.

Vad kostar biljett med reskassa?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Hur mycket kostar en rabatterad SL biljett?

70 kronor för reducerat – Höjs med 5 kronor. 7 dagar: 335 kronor – Höjs med 10 kronor. 225 kronor för reducerat – Höjs med 5 kronor. 30 dagar: 890 kronor – Höjs med 30 kronor.

Hur länge gäller biljetten?

Så länge gäller en enkelbiljett En zon: 90 minuter från att du köpt eller aktiverat biljetten. Flera zoner: 180 minuter från att du köpt eller aktiverat biljetten.

Hur länge kan man åka på samma biljett Östgötatrafiken?

Förköpta biljetter kan aktiveras upp till ett år efter köptillfället.

Måste man blippa på bussen Östgötatrafiken?

I all vår trafik, förutom Östgötapendeln, kan du köpa biljett ombord med betalkort. I stadstrafiken betalar du genom att blippa ditt betalkort mot biljettläsaren. I express- och landsbygdstrafiken betalar du hos föraren.

Share this post