Trendig

Vad kostar en ny moped bil?

Vad kostar en ny moped bil?

Sveriges mest sålda moppebil. Omåttligt populär modell som legat i topp försäljningsmässigt i stort sett sedan den lanserades på den svenska marknaden. Men smakar det så kostar det med priser från 139.000 kr.

Är mopedbilar automat?

Toppfarten är 45 km/h, precis som en EU-moped klass 1. Mopedbilar ska ha en LGF-skylt baktill. För en eldriven mopedbil räknas inte batterierna in i maxvikten på 425 kg. Mopedbilar får köras från 15 års ålder av den som har AM-körkort för moped klass 1 (EU-moped).

Vart kan man köpa mopedbil?

Köpa mopedbil, vi på Sveafordon är med dig från start! Vi är en av de äldsta i branschen, vi började redan 2001 med fyrhjulingar och 2006 började vi leverera ut de första mopedbilarna. Vi har själva ägt och kört mopedbilar under många år – och vi kan ärligt berätta vad som är bra och mindre bra bland mopedbilsmärken.

Hur mycket kostar det att ta mopedkörkort?

örkort för moped klass 1, AM – 4995 kr Den nya körkortsbehörigheten AM ger dig rätt att köra en moped klass 1 samt moped klass 2, traktor och vissa typer av motorredskap. För att få ett körkort med behörigheten AM krävs att du har: Ett giltigt körkortstillstånd. Fyllt 15 år.

Varför är mopedbilar så dyra?

Låg produktion med mycket handarbete. 2. Motorkomponenter från båtindustrin. 4 KW motoreffekt gör att endast en dieselmotor med låg effekt samt ett bra vridmoment fungerar, alltså en båtmotor från Japanska Yanmar (finns i alla Microcar), mycket vanlig i segelbåtar.

Är det skatt på mopedbil?

ÄGA EN MOPEDBIL Mopedbilen är befriad från fordonsskatt och besiktningsplikt, vilket gör mopedbilen till ett väldigt enkelt fordon att äga.

Vilka mopedbilar har krockkudde?

Ligier är i en klass för sig bland mopedbilar och nu lyfter vi kvalitetskänslan ytterligare. Helt ny front. Möjlighet att få multimediapaket, airbag i ratten och mycket mer. Som enda mopedbil med krocksyddsbalk i dörrarna åker du extra tryggt.

Vill sälja min bil snabbt?

Om du vill sälja din bil på det snabbaste, enklaste och mest fördelaktiga sättet, kom till viköperdinbil.se. Vi har många års erfarenhet av fordonsinköp av olika slag och vi tar hand om alla förfaranden. Till viköperdinbil.se kan du sälja gratis, säkert, snabbt och till bästa pris.

Vilken är den bästa mopedbilen?

Vi har valt att sälja Ligier och Microcar mopedbilar därför att det är marknadens bästa och säkraste mopedbil. Sköter man dem väl så har de också marknadens bästa andrahandsvärde vilket gör det till den bästa mopedbilsinvesteringen. För att kunna köra en mopedbil krävs att du har AM körkort och är 15 år.

Vad kostar det att ha en mopedbil?

Den är svårare än en vanlig moped, men jag kommer bli mycket säker i trafiken när jag blir äldre och kör riktig bil eftersom det nästan är samma sak, men några snäpp enklare. Den går på diesel och drar nästan ingenting. Fulltank kostar ca 150 kr och det kan man köra låååångt på i den här!

Share this post