Frågor

Far man kopa cannabis?

Får man köpa cannabis?

Cannabis är en narkotikaklassad drog som kan vara tillåten för medicinsk användning i vissa fall. I ett fåtal andra länder kan den vara tillåten under vissa restriktioner, men i Sverige finns inget lagligt bruk av cannabis. Du kan till exempel få en månads fängelse även för mindre narkotikabrott.

Var kan man köpa cannabis frön?

cannabis frön. Om du är en knopp-novis, en veteran med gröna fingrar eller en cannabiskännare, kan du vara säker på att Royal Queen Seeds har de cannabisfrön du letar efter. Vi har ett gigantiskt utbud av prisbelönta feminiserade, Atuoblommande, och CBD strains, så se till att kolla in vår katalog!

Hur länge håller cannabisfrön?

Ja, cannabisfrön kan förvaras i frysen. Ju lägre temperatur, desto långsammare förfaller dem. Dock är det vanligtvis inte nödvändigt att frysa in dina frön. Uppfyller du de förhållanden vi nämnt ovan, bör du kunna förvara dina frön i upp till fem år och fortfarande få en hög grobarhetsgrad.

Vad är Autoflower?

Autoblommande cannabisfrön producerar plantor som blommar av sig själva efter 2-4 veckors tillväxt. Odlare behöver inte bekymra sig över att byta ljusschema för att sätta igång och upprätthålla blomningsfasen, som de skulle behöva göra om de odlade feminiserade fotoperiod-cannabis.

Är hampafrön lagligt?

I Sverige precis som i övriga EU är hampan laglig om den uppfyller vissa krav. Kraven innefattar att bonden som odlar har tillstånd att odla hampa, att fröna som bonden använder är certifierade och att THC-halten i hampan som odlas inte överstiger 0,2%.

Hur får man ett frö att gro?

En växt behöver ljus för att växa men ett frö kan gro utan ljus. Då blir de första bladen gula och bleka – inte gröna. Ett frö kan också gro utan jord bara den får tillräckligt med fukt. För att fröet skall växa upp till en frisk planta behövs jord ganska snart efter groningen.

Hur länge kan man ha gräs?

Cannabis är fettlösligt vilket gör att det stannar kvar länge i kroppen, upp till sex veckor om det röks regelbundet. Det THC som man får i sig lagras i kroppens fettvävnader, som det t. ex. finns mycket av i hjärnan och i kroppens inälvor.

Hur ser gräs ut?

Hasch kommer från växten Cannabis Sativa (hampa), vilket är en växt som odlas på många platser runt om i världen. Plantan kan bli 5-6 meter hög, är grön och väldigt tålig och den trivs i varma, torra klimat. Från denna cannabis-planta får man fram hasch men även marijuana och hasch-olja.

Share this post